Georges Leekens visszavonul

2020. május 13. 08:00

2018 első felében a magyar válogatott szövetségi kapitánya volt, négy mérkőzésen egy döntetlen és három vereség volt a mérlege.

2020. május 13. 08:00

Nem vállal többé edzői munkákat Georges Leekens, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya – árulta el a 70 éves belga szakember az egyik helyi lapnak, írta meg a Nemzeti Sport.

Leekens egy éve munkanélküli: 2019 januárjában vette át az iráni élvonalbeli Traktor Szazi irányítását, ám tavaly május végén távozott. 2018 első felében a magyar válogatott szövetségi kapitánya volt, négy mérkőzésen egy döntetlen és három vereség volt a mérlege. Pályafutása során 26 állomáshelye volt, a magyar mellett másik három válogatottat (belga, tunéziai, algériai) is irányított.

„Tanácsadóként talán még vállalok munkát, de edzőként többé már nem – mondta a Het Laatste Nieuwsnek Georges Leekens. – Fantasztikus karrierem volt. Különböző országokban különböző kultúrákat és vallásokat ismertem meg, nagyszerű emberekkel dolgozhattam együtt. Boldogan tekintek vissza a pályafutásomra.”

(Nemzeti Sport)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Emmanuel Goldstein
2020. május 13. 10:39
Hiánya betölthetetlen űrt hagy a magyar futball dicsőséges egén.
Hannibal
2020. május 13. 09:06
Ha volt hiba valaha is a magyar fociban -már pedig azért akadt-, na az ennek a kóklernek a kinevezése volt. Egy évet veszítettünk a selejtezők előtt...
DrPepper
2020. május 13. 08:25
Neeeeeeeeeeeem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!