A Goldman szerint kevesebb iPhone-t adnak el a jövőben

2020. április 17. 16:27

Csütörtökön az Apple árfolyama 286,70 dolláron zárt.

2020. április 17. 16:27

A befektetési bank azzal számol, hogy a koronavírus-járvány hatására csökken az iPhone készülékek értékesítése, ezért az Apple cég részvényeit eladásra javasolja a befektetőknek. A Goldman Sachs számításai szerint az iPhone-eladások 36 százalékkal csökkennek a második negyedévben, így az első fél évre számított visszaesés 24 százalékos lesz. A Goldman egyelőre azzal számol, hogy a negyedik negyedévben az eladások 2 százalékkal maradnak el az egy évvel korábbihoz képest.

A cég előrejelzése szerint az Apple részvényára csökken a következő időszakban, és emiatt a célárát 250 dollárról 233 dollárra rontotta és egyben eladásra javasolta a befektetőknek. Csütörtökön az Apple árfolyama 286,70 dolláron zárt.

(MTI)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jamieb
2020. április 18. 10:49
Nincs igazad. Egy Android kb 2 évig kap rendszert, míg az almás cég 5 azaz 5 évig adja ki. Tehát ki is jobb ar-ertekben? Az Applenek profi prjei vannak, megoldják a problémát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!