Mégsem koronavírusos a Rammstein énekese

2020. március 28. 08:09

Az 57 éves Till Lindemann-nak negatív lett a koronavírus-tesztje.

2020. március 28. 08:09

A Bild információi szerint az 57 éves Till Lindemann-nak negatív lett a koronavírus-tesztje. A Rammstein együttes frontemberét tüdőgyulladás miatt kezelik egy berlini kórházban. Korábban éppen a Bild írta, hogy Lindemannt koronavírus-fertőzés miatt vitték kórházba és életveszélyes állapotban volt. A hírek szerint ezen már túljutott és átvitték egy másik szobába. 

A hírt az együttes Facebook-oldalán is megosztotta:

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Besenyő István
2020. március 29. 17:57
A fenti képet nézve, szerintem az lett volna a nagy hír, ha Ramsteint kapott volna a koronavírus. :)
peter.jordanson
2020. március 28. 22:43
A Rammstein, a sokk-rokk - indusztriális metál lehet, hogy nem mindenkinek tetszik, de 1. a műfajban kultikus jelentőségűek nagyon régóta 2. az EU egyik legnagyobb országának, Németországnak az egyik legkomolyabb kulturális exportcikke jelenleg Lehet őket antifázni, csakhogy azzal mi van, hogy tavaly a német zsidók is szépen bekóstolták ám őket, mert nem tetszett nekik a Dojcsland, brühühü. Má' megint antiszemita náci incselkedés fennforgása van! Ja, kérem, minden bizonnyal. Ráadásul nem is az első eset, hogy kapnak a pofájukra onnan.
Akitlosz
2020. március 28. 18:21
"Mégsem koronavírusos a Rammstein énekese" Akkor leprás lehet.
szekuIa
2020. március 28. 16:40
Isten óvja a királyt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!