Rod Dreher: Nem hibáztathatjuk az oroszokat az iowai katasztrófáért

2020. február 04. 10:03

Az amerikai szerzőt az iowai előválasztásról kérdeztük, aki szerint Bernie Sanders szavazói igen mérgesek lesznek a Demokrata Párt elitjére.

2020. február 04. 10:03
Szilvay Gergely
Szilvay Gergely

„Valódi katasztrófa, egy technológiai bukás” – mondta a Mandinernek az iowai előválasztásról Rod Dreher Rómában. 

Az American Conservative szerzője, szerkesztője, aki Louisianában lakik, kifejtette: szerinte most „ezért nem hibáztathatjuk az oroszokat. Ez a Demokrata Párt hibája. Bernie Sanders támogatói a Demokrata párt elitjét fogják ezért szabotázzsal vádolni, ami talán nem igaz, de a feltételezés és a gyanú erős marad, és bosszantani fogja a Sanders-szavazókat.

Rod Dreher szerint a kampányban még rengeteg mocsokra számíthatunk. 

Az iowai előválasztásról szóló összefoglalónkat itt olvashatják.

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. február 04. 13:52
A CNN meghekkelte?
zolizolizoltan
2020. február 04. 12:20
Szabotázs? Minimum gyanús.
turáni sólyom
2020. február 04. 11:23
A Boeing kudarca után ez sem tett jót Amerika imázsának. Minden közszükségleti cikk kínai, vagy ázsiai...Hmmmm. Az még érthető, hogy a japán és német autók tarolják le az USA piacát.... A stratégiai orosz rakétákra, az Avangard-rendszerre nincs válaszuk, az ciki.... De az, hogy informatikában is kudarcot vallanak az már öngól...! Az internet szülőhazájában?
Krupp Skya
2020. február 04. 10:31
Putyin saját kezűleg Hekkelte meg Orbán segítségével az előválasztást. Orbán fedőneve Hekk Elek, Putyin fedőneve Mihail Putyilov volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!