Most visszanézheti Orbán Viktor római interjúját

2020. február 13. 10:01

A National Conservatism YouTube-csatornájára felkerült a február 3-i interjú teljes, vágatlan verziója.

2020. február 13. 10:01

Február elején Rómában konferenciát tartott az Edmund Burke Foundation Rómában, ahol Matteo Salvini távollétében Orbán Viktor számított a rendezvény főszereplőjének, ennek megfelelően közel hatvan percen keresztül válaszolt a magyar kormányfő Chris DeMuth kérdéseire.

Most a teljes, vágatlan videó felkerült a konferencia hivatalos YouTube-csatornájára, ami remekül kiegészíti munkatársunk helyszínről küldött tudósítását: ebben például elolvasható, hogy Orbán Viktor szerint ő miben az egyetlen politikus Európában, és hogy a magyarok mit szeretnek.

(Mandiner)

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tolan
2020. február 14. 17:29
Az volt a legjobb, mikor egy Gyurcsány nevű kókler 2005-ben, Strabourg-ban, az Európa Tanács ülésének szünetében 2, azaz kettő percig nyekergett indonéz-angolul, mire aztán a riporternő megköszönte neki a nyilatkozatot! Az volt a frankó, rühes kommunisták, igaz?! Vörös gyászhuszárok, találkozzatok egy kőbányai proli kocsmában, aztán ott hülyítsétek egymást, míg egy narkós kancigány vissza nem ver anyátokba!
ilkaildiko
2020. február 14. 08:54
Kár, hogy angolul van feliratozva! Ha magyarul lenne többen megnéznék.
péterx
2020. február 14. 08:36
Büszkék lehetünk miniszterelnökünkre! Az itt fanyalgók-gyalázkodók pedig semmi érvet nem tudtak ellene felhozni. Üres acsarkodásuk lepereg a valóságról.
sozlib_abschaum
2020. február 13. 19:23
Hát úgy látom, hogy a moslékkoalíció szektája nem tud mit kezdeni a magyarok miniszterelnökével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!