Harvardi professzor állítja, hogy Obama Soros kérésére vizsgáltatott ki valakit

2020. február 18. 08:09

Alan Dershowitz szerint a volt demokrata elnök nyomást gyakorolt az igazságügyre.

2020. február 18. 08:09

A Harvard jogi karának professzora, Alan Dershowitz egy vasárnapi interjúban elmondta, hogy bizonyítékai vannak arra, hogy Barack Obama, volt demokrata elnök arra kötelezte az FBI-t, hogy vizsgáljon ki valakit, miután Soros György milliárdos megkérte erre – írja a The Daily Wire.

Dershowitz azután tálalt ki, hogy Donald Trump elnököt azzal támadták, hogy az Igazságügyi Minisztériummal kapcsolatos ügyekről tweetelt, amelynek következményeként William Barr főügyész nyilvánosan szólította fel az elnököt, hogy álljon le.

„A Kennedy-adminisztráció alatt a Fehér Ház sok esetben ellenőrizte az Igazságügyi Minisztériumot, és nem hiszem, hogy sok liberális professzor vitatta volna ezt” – mondta Dershowitz a Breitbart Newsnak.

„Információim vannak az Obama-adminisztrációról, – amelyek előbb-utóbb perben fognak végződni, de még nem állok készen arra, hogy nyilvánosságra hozzam ezeket – amelyek szerint Obama elnök személyesen arra kérte az FBI-t, hogy vizsgáljon meg valakit Soros György kérésére, aki közeli szövetségese volt.”

„A Fehér Ház ilyen jellegű befolyását az Igazságügyi Minisztériumra gyakorlatilag minden igazságügyi apparátus idején megfigyelhetjük​​” – folytatta Dershowitz. „A különbség az, hogy a mostani elnök sokkal nyíltabb e tekintetben, tweetel is róla. Obama elnök csak suttogott az igazságügy felé.”

"Tehát azt állítja, hogy Soros György megkérte Barack Obamát, hogy az igazságügy vizsgáljon ki valakit?” – kérdezett vissza a Breitbart riportere.

„Igen, ez a közeljövőben perek formájában is meg fog jelenni” – válaszolta Dershowitz. „A birtokomban van a 302-es űrlap, amely dokumentálja ezt az esetet, a megfelelő időben nyilvánosságra fogom hozni, de nem szabad még ezt megtennem, mert az ügy még nem lett benyújtva.”

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karácsony Szilvi
2020. február 20. 07:22
Nézzétek meg jól ennek a sorosnak a fizimiskáját. Neves pszichológusok mondják, hogy már egy embernek az 50-es évei körül az arcára kiül a jelleme. A soros arcán mit láttok?
recipeferum
2020. február 18. 21:34
Amúgy,tiszta véletlenül,a kivizsgáltatott nevének kezdőbetűi nem O V ?
Rugo
2020. február 18. 11:56
Zsidómaffián belüli leszámolás.
villogókékfog
2020. február 18. 10:17
Tessék a bizonyítékokat bemutatni, még mielőtt öngyilkos lesz a fürdőkádban, ahol majd 16 késszúrással kiegészíti ereinek felvágását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!