„Ez nem egy párt, hanem egy Trump-szekta” – mondta Trump egyik kihívója, majd kiszállt a versenyből

2020. február 08. 17:22

Walsh a szavazatok körülbelül 1%-át szerezte meg az iowai caucuson.

2020. február 08. 17:22

Pénteken kiszállt a republikánus elnökjelöltségért folyó versenyből Joe Walsh, Trump egyik utolsó kihívója – írja a National Review. Walsh azért indult a jelöltségért, mert fontosnak tartotta, hogy „legyen egy republikánus, aki mindennap az elnök fejére olvassa, hogy mennyire alkalmatlan”. 

Senki sem győzheti le” – panaszkodott Walsh a CNN műsorában. – „Ez egy Trump-párt, John, ez nem egy párt, ez egy szekta. Nem lehet legyőzni a republikánus előválasztáson, és nincs értelme nekem, vagy bármelyik jelöltnek ott lennie. A párt egy szektává változott” – jelentette ki Walsh. 

Az iowai caucuson Trump a szavazatok 97,1%-át szerezte meg. Walsh alig több mint 1%-ot kapott. 

Walsh elpanaszolta, hogy a konzervatív mozgalom nem adott neki teret. „Republikánus elnökjelölt vagyok, de ők meghajolnak a királyuk előtt” – mondta Walsh, akit állítása szerint meg sem hívtak a konzervatív médiába. 

John, szívesebben látnék egy szocialistát a Fehér Házban, mint egy diktátort, mint egy királyt, mint Donald Trumpot” – összegzett Joe Walsh.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2020. február 10. 16:07
Hát, ha ilyenek a kihívói, akkor nem sok konkurenciája lesz Trumpnak a republikánusoknál. Remélem a demokraták meg labdába sem rúgnak.
BőröndÖdön
2020. február 10. 13:51
Ezt a Fideszről is el lehet mondani...:(
catalina9
2020. február 10. 12:20
John, szívesebben látnék egy szocialistát a Fehér Házban, mint egy diktátort, mint egy királyt, mint Donald Trumpot" összegzett Joe Walsh." az amerikai Jakab Péter...
barnabibambi
2020. február 09. 21:13
Ennek a szerencsétlennek az esete is azt bizonyítja hogy az usák polgárok mindenféle baromságra vevők.Mondhatni hogy abszolút tudatlanok mert nem látják hogy a húgyagyú trampli csak bepalizza őket.Előbb vagy utóbb csak lesik náluk is a tantusz hogy palimadárnak nézik őket de attól tartok hogy akkor már késő lesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!