Hillary Clinton: Sanderst „senki sem kedveli. Senki sem akar vele dolgozni”

2020. január 22. 10:48

Sanders „évekig volt tagja a kongresszusnak. Egyetlen szenátor támogatta. Senki sem kedveli” – fogalmazott Hillary Clinton a demokrata elnökjelöltről.

2020. január 22. 10:48

Hillary Clinton kedd este úgy fogalmazott: bármelyik demokrata elnökjelölt mellett is döntenek, ő támogatni fogja. A volt államtitkár kijelentése annak tükrében érdekes igazán, hogy korábban erős kritikákkal illette Bernie Sanders szenátort, akiről akkor úgy nyilatkozott:

„Évekig volt tagja a kongresszusnak. Egyetlen szenátor támogatta. Senki sem kedveli. Senki sem akar vele dolgozni. Semmit nem fejezett be. Karrier-politikus volt. Ez az egész csak halandzsa, és sajnálom, hogy az emberek elhitték".

Sanders táborát rádaásul elsődleges versenytásai, különösen a nők elleni „könyörtelen” támadásokkal is vádolta:

„[...] De nem csak ő, a körülötte lévő kultúra. Vezetői csapata. A kiemelt támogatói. Bernie Bros és online versenytársai, különösen a nők elleni könyörtelen támadásaik.” – fogalmazott.

Sanders ezen vádakra úgy reagált: Clinton „észrevételei” nem fogják elterni a figyelmét Donald Trump legyőzéséről, és az ellene folyamatban lévő vádirat nyomozásáról. Úgy fogalmazott:

„Az emerikai történelem monumentális pillanatára összpontosítok: Donald Trump tárgyalására. Együtt kell továbblépnünk és legyőznünk az amerikai történelem legveszélyesebb elnökét” – mondta egyik nyilatkozatában.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!