A kerítésen átmászva akart bejutni a parlamentbe a venezuelai ellenzék vezére

2020. január 07. 09:54

A gárdisták azért tartották vissza Guaidót, hogy ne választhassák ismét házelnökké.

2020. január 07. 09:54

Juan Guaidó házelnök, egyben a venezuelai ellenzék vezére, a kerítésen átmászva szeretett volna bejutni a parlamentbe, de a nemzeti gárda rohamrendőrei megakadályozták ebben – írja a Euronews.

A házelnök és képviselőtársainak kísérlete egészen abszurd jeleneteket eredményezett: a kerítésen belül álló rohamrendőrök kifelé tolták Guaidót, míg a másik irányból a tömeg befelé tuszkolta, közben pedig az ugyancsak kerítésen kívül lévő rendőrök a ruhájánál fogva húzták visszafelé. 

A gárdisták azért tartották vissza Guaidót, hogy ne választhassák ismét házelnökké. A parlamentből kizárt képviselők egy újság szerkesztőségében újraválasztották Guaidót, míg a parlamentben egy kormánypárti képviselőt választottak meg a tisztségre.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2020. január 07. 18:43
Hadházy egyik inkarnációja a pasas.
Mich
2020. január 07. 15:30
Kizárt kizáró. Ennyi.
még fokozza
2020. január 07. 14:48
Kövér is erőszakkal szeretné kidobatni az ellenzéket, hogy csak ő ülhessen ott bent.
ElBundi
2020. január 07. 13:26
Hejj amigo, már egy ilyen kerítés is gond? A szerb határnál semmi esélyed...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!