Varga Judit: Készen állunk, hogy megvédjük Magyarországot

2019. december 10. 11:04

A miniszter szerint Magyarországgal szemben politikai boszorkányüldözés folyik.

2019. december 10. 11:04

Készen állunk arra, hogy megvédjük Magyarországot az európai uniós Általános Ügyek Tanácsának a Magyarországgal szemben indított, 7-es cikk szerinti eljárásról folytatott keddi, második meghallgatásán – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter Brüsszelben kedden.

A meghallgatást megelőzően, újságíróknak nyilatkozva Varga Judit kijelentette, hogy az újabb meghallgatás a Magyarország ellen indított ismétlődő politikai boszorkányüldözés aktuális epizódja.

Elmondta, nem vezet sehova az immáron több mint tizenöt hónapja tartó, igaztalan vádakon alapuló eljárás, amely bizalmatlanságot teremt a tagállamok között.

(MTI)
 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. december 10. 19:39
"Varga Judit: Készen állunk, hogy megvédjük Magyarországot" Ajjaj! Amit a Fidesz "megvéd" annak a kasszája kiürül.
balbako_
2019. december 10. 17:49
Lesz dolguk, de csak állják keményen. Nálunk az igazság!
yndi
2019. december 10. 15:09
Ebből a nőből kicsit sok már ez egy napra. Bizalmatlanságot az teremt a tagállamok között, hogy a magyar kormány EU-ellenes propagandát folytat, miközben a magyar miniszterelnök családtagjai és haverjai milliárdosok lettek az európai adófizetők pénzéből.
mokány
2019. december 10. 13:59
A globalista megszállók a szarháziak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!