Kitiltják az „amerikai katonákat” a Checkpoint Charlieról

2019. november 04. 20:47

Engedély nélkül kértek pénzt a fotókért.

2019. november 04. 20:47

Berlin Mitte nevű kerületének hatóságai úgy döntöttek, megvonják az engedélyt attól a társaságtól, amelynek tagjai eddig amerikai katonáknak öltözve fotózkodtak a turistákkal a Checkpoint Charlienál, annál az ellenőrzőpontnál, amelynél át lehetett kelni a berlini falon a város megosztottsága idején. 

A társaság tagjai elméletileg csak önkéntes felajánlásokat fogadhattak el a fotókért cserébe, de a rendőrség civil ruhás akciói keretében kiderült, hogy a színészek általában 4 eurót kértek egy fotóért, és még sértegették is azokat, akik nem voltak hajlandók fizetni. 

Csakhogy az ilyen performanszokért csak külön engedéllyel lehet pénzt kérni a német fővárosban, a szóban forgó társaság viszont nem rendelkezett ilyennel, így húsz év után véget ér az „amerikai katonákkal” való fotózkodás a Checkpoint Charlienál.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
schulraugue
2019. november 08. 11:07
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
luisbathhelena
2019. november 05. 11:12
Huhh. Megnyugodtam. Berlin problémája megoldódott.
villogókékfog
2019. november 05. 08:28
Végre megoldódott a németek legsúlyosabb problémája is. Hátra lehet dőlni.
röviden
2019. november 05. 07:45
Németként alapból utáltam volna ezt a turistalátványosságot, ha ingyen van, ha pénzt kértek is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!