Még három tagállam csatlakozna a máltai menekültügyi megállapodáshoz

2019. október 08. 20:51

Írország, Luxemburg és Portugália is támogatja a Franciaország, Málta, Németország és Olaszország által kötött megállapodást.

2019. október 08. 20:51

Három tagállam jelezte csatlakozási szándékát a Földközi-tengeren kimentett bevándorlók elosztására vonatkozó máltai megállapodáshoz az európai uniós belügyminiszterek keddi luxembourgi tanácsülésén.

A találkozón informális napirendi pontként volt szó a Franciaország, Málta, Németország és Olaszország által egyelőre csak hat hónapra aláírt egyezmény esetleges kiterjesztéséről, és azt egyelőre egyedül Írország, Luxemburg és Portugália biztosította egyértelműen támogatásáról.

Dimitrisz Avramopulosz, az Európai Bizottság migrációs ügyekért felelős tagja hangsúlyozta, hogy a mostani ülés csupán az első lépés, további egyeztetésekre lesz szükség. Elmondta továbbá, hogy pénteken szakértői szintű tárgyalások lesznek az ügyben Brüsszelben.

(MTI)

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. október 11. 06:33
EZZEL a "kvótaügy-gyel" kapcsoatban van egy óriási nagy probléma, amivel-úgy tűnik--senki nem törödik!!! Maguk a legnagyobb kvótapárto országok sem--mint Franciaország vagy Németország vagy teszem azt Svédország. És ez a következő: SENKI, DE SENKI NEM(!) KALKULÁL AZZAL A KÖRÜLMÉNNYEL, HOGY MAGA A MIGRÁNS, A BEVÁNDORLÓ EMBER, UGYAN HOVA AKAR VAGY HOVA NEM AKAR SEMMIKÉPPEN MENNI! MERT HIÁBA MONDJA AZT, TESZEM AZT IRORSZÁG, HOGY "Ő" BEFOGD(NA) ENNYI ÉS ENNYI ÉS ENNYI BEVÁNDORLÓT, HA ESZE ÁGÁBA SINCS EGYETLEN MIGRÁNCS-NAK IRIRSZÁGBA MENNI!!! (HÁT PERSZE HOGY NINCS, MERT OTT ELSŐSORBAN MEZŐGAZDASÁG VAN, AHOL SOKAT, NAGYON SOKAT KÖLL, VAGY KÉNE "DÓGOZNI",ÉS 'AHHOZ PERSZE NEM FŰLIK A FOGA A "FEKA ARABS"-NAK) És nem(!) igaz az, amit főleg a németek mondanak, hogy adminisztratív eszközökkel rá lehetne kényszeriteni a migráncsot arra, hogy oda menjen, ahova hivatalossan BEFOGADNÁK! NEM LEHET! Ezzel egy dolgot lehet elérni: HOGY VÉGKÉPP ELTNJÖN A LÁTÓTÉRBŐL, FELSZIVÓDJON ÉS TOTÁL KEELETLENNÉ VÁLJON A CSAVARGÓ MIGRÁNCS, OLYANNYIA, HOGY A MAGA SEM TUDJA HOL VAN.ÉS JÓ ESETBEN ALLAHHOZ IMÁDKOZIK REGGELTŐL ESTIG, ROSSZ ESETBEN MERÉNYLETEKET TERVEZ, MEG ISZLAMISTA POITIKAI SZERVEZŐDÉSEKET ESZKÁBÁL..... EZT MIÉRT NEM LÁTJA ÚGYSZÓLVÁN SENKI??(!!!!)
nobusup
2019. október 10. 17:01
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
trouposed
2019. október 09. 16:38
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
atila68
2019. október 09. 08:10
A V4 országok elég határozottan foglaltak állást ez ügyben. Remélem a szlovákokat nem fogják megzsarolni (kellett nekik Euro!).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!