Magzatok dobogó szívével kereskedett egy amerikai biocég

2019. szeptember 10. 13:31

Tovább dagad a Planned Parenthoodhoz kapcsolódó botrány az Egyesült Államokban.

2019. szeptember 10. 13:31

A StemExpress vezetője beismerte egy egy San Franciscó-i bíróságon tartott múlt heti meghallgatáson, hogy a cége „dobogó” magzati szíveket és ép fejeket ad át kísérleti célokra kutatóintézeteknek. Mint ahogy azt a Daleiden-per során elmondta, a magzat feje a testével együtt vagy arról „leszakítva” kerül tovább tőlük – olvashatók a részletek a LifeSite nevű életvédő portálon.

Peter Breen, aki a David Daleident képviselte az cikk szerint a meghallgatáson, úgy fogalmazott: ez egy rendkívül szomorú tény, viszont ez felveti a kérdést: hogyan szerzik be az abortált „embergyerekek” testét?

David Daleiden és társa, Sandra Merritt ellen azért emeltek vádat, mert a vád szerint illegálisan rögzítették 15 alkalommal azt, ahogy – szintén törvénytelenül –emberi testrészekkel kereskedtek. Ezeken a rejtetten készült felvételeken az látható, ahogy a StemExpress részt vesz magzati testrészek kereskedelmében, és amely mögött a Planned Parenthood (PP) nevű abortuszklinika-hálózat/születésszabályozással foglalkozó szervezet részvételét sejtik. A felvételek négy évvel ezelőtti nyilvánosságra hozatala után a PP-vel minden kapcsolatot megszakított a StemExpress – írja a portál.

A Mandineren munkatársunk a nyáron arról írt: az illegális szervkereskedelem gyanúja miatt már az FBI is nyomoz a PP ellen, ami ellen korábban a fajvédelem vádját is felhozták. Ismeretes, ez az a szervezet, amely javára nem sokkal megválasztása után Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője gyűjtést indított.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2019. szeptember 11. 08:20
Cseh - ujhelyi meg a többi ballbsi magyar gyűlölők a szerv kereskedelem ellen nem vonyítanak.... kádári időkben is csúnyán büntették.... emlékezünk csak a szegedi László Ferencz profeszor bírósági perre ,erről szólt .... ,, Hipofizis,, ügy. Valaki említette ugyan miért élnek magaskor a kommunista gazdag zsidók mint soros , most már érhető , szerveket megtudják fizetni , szeretnének örökké élni megfiatalodni....
Nuttika
2019. szeptember 10. 18:45
És ilyeneket támogat Lady Botmixer és a többi momentumos degenerált. Mind ezt a feminizmus égisze alatt. Gratulálok. Nem akarjátok magatokat is felajánlani önként és dalolva kísérleti célokra?
amaurote
2019. szeptember 10. 18:09
Mo-on évi 30 ezer abortusz van! "keresztény" magyarok... 30 ezer!!!! és állami segítséggel csinálják!!! állami abortusz!!!
kmate1357
2019. szeptember 10. 15:12
Csak hogy tisztázzuk -A PP elődszervezete alapítójának valóban voltak fajvédelemes gondolatai, de ez kb 100 évvel ezelőtt volt. -A StemExpress és a Planned Parenthood két külön cég. -Az USA-ban amúgy alapjáraton legális az emberi mintákkal kereskedni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!