Erdoğan: Ellenségünk mindenki, aki támogatja Izraelt

2019. július 29. 10:45

Az elnök hozzátette, hogy Törökország továbbra is a palesztin ügyet támogatja.

2019. július 29. 10:45

A török elnök szombaton Ankarában tartott beszédet az Igazság és Fejlődés tartományi vezetőinek – írja a Neokohn. Recep Tayyip Erdoğan beszédében azt mondta: „Bárki is legyen Izrael oldalán, tudja meg mindenki, hogy ellenségnek tekintjük.

Az elnök hozzátette: Törökország továbbra is a palesztin ügyet támogatja. „Nem fogadjuk el az Izrael által Palesztinában fenntartott állami terrort övező csendet” – mondta.

Recep Tayyip Erdoğan a múltban többször is „terrorállamként” hivatkozott a zsidó államra, bár Törökország és Izrael 2016-ban átfogó megbékélési egyezményt írt alá. 

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sgt.ELIAS
2019. július 29. 13:45
" Magyarország érdeke, hogy Törökországgal, a török emberekkel jó viszonyban legyünk, az iszlámot viszont távol tartsuk hazánktól és Európától. " :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Hát ameddig Kardigán regnál , ez nehezen fog menni . Baszni is jó lenne , de a csaj maradjon szűz ??
Robur
2019. július 29. 13:19
Orbán illiberális jó haverja! Tapsoljatok narancsbolsik!
zöldalma
2019. július 29. 11:41
beteg muszlim mészáros
tevevanegypupu
2019. július 29. 11:17
Hát..talán nem lenne baj, ha figyelmeztetnék a hatnapos háborúra..Szóvalcsak nyugalom..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!