Letörölte a térképről Izraelt az új-zélandi bevándorlási hivatal

2019. június 18. 17:07

Egy palesztinok számára készült kiadványban.

2019. június 18. 17:07

Leradírozta Izraelt a térképről az új-zélandi bevándorlási hivatal – adja hírül a Neokohn. A térkép egy internetes tájékoztató kiadványban szerepelt, amely palesztin bevándorlók számára készült, a modernkori Izrael egész területét Palesztinaként tüntették fel, annak fővárosaként pedig Kelet-Jeruzsálemet jelölték meg.

A kiadványban az is olvasható, hogy Izrael gazdasági szankciókat és blokádot tart fent Gázával szemben, és hogy a zsidó állam elnyomja a palesztinokat.

Bevándorlási miniszterünknek sürgősen elnézést kell kérnie az ellenséges térképért, és meg kell erősítenie, hogy mindezek nem a kormány álláspontját tükrözik. A bevándorlási hivatalnak pedig azt kell egyértelművé tennie, hogy a weboldal nem a minisztérium nézeteit tükrözi, és ki kell vizsgálni a történteket, megtalálni a felelősöket, valamint olyan lépéseket kell hozni, amelyek megakadályozzák, hogy ilyen még egyszer előforduljon” – nyilatkozta az új-zélandi Izrael Intézet igazgatója.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2019. június 19. 10:02
a valóságban a palesztínokat egy gettóban ill. megszállva tartják és nem ismerik el államként évtizedek óta. de ki háborog a valóságon mikor egy brosúrán is lehet.
annamanna
2019. június 18. 23:20
Az új-zélandi minielnöknő is jobban tenné, ha a méhét jártatná, nem a száját. Úgysem fog tudni a világ összes pszichopatájának megfelelni, hiába is próbál.
afterall33
2019. június 18. 21:47
nyúzilendi bevándorlási miniszter kontra nyúzilendi Izrael Inézet = kón és grün beszélget. Az itteni neokón meg hörög.
Aerion
2019. június 18. 21:19
Abban a küzdelemben, amit a gyökértelen homoki nigger és a nigger invázió ellen vívunk, Izrael szövetséges állam. Gyakorlatilag az egyetlen a közel-keleten. A vallásos, hithű, nemzeti zsidóság a bolsevista zsidók legnagyobb ellensége, ezeket jobban gyűlölik, mint minket. Új világ alakult ki, ehhez új frontok nyíltak, a vakság és a meg nem értés csak azokat segíti, akik minden nemzet nyakára kést tettek. És nem haboznak azt elvágni. Saktermetszéssel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!