Azeri-magyar Eb-selejtező Bakuban

2019. június 08. 17:39

Szombat este játszik a két válogatott európai bajnoki selejtezőt Bakuban.

2019. június 08. 17:39

A sérült Kádár Tamás helyett Korhut Mihály lesz a baloldali védő a magyar labdarúgó-válogatottban az Azerbajdzsán elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, amely 18 órakor kezdődik Bakuban.

Marco Rossi szövetségi kapitány két helyen változtatott a legutóbbi Eb-selejtezőhöz képest, amelyen a magyarok 2-1-re legyőzték a világbajnoki ezüstérmes horvátokat.

A védelem előtt ezúttal Nagy Ádám mellett nem a győztes gólt szerző Pátkai Máté, hanem Kleinheisler László kapott helyet. Újra a kezdő tizenegyben szerepel a 18 éves Szoboszlai Dominik is, a csapatkapitány pedig a 101. válogatottságára készülő Dzsudzsák Balázs lesz.

A mérkőzés 18 órakor kezdődik a Bakcell Arénában.

A magyar válogatott kezdőcsapata:

Gulácsi Péter - Lovrencsics Gergő, Willi Orbán, Baráth Botond, Korhut Mihály - Nagy Ádám, Kleinheisler László - Dzsudzsák Balázs, Szoboszlai Dominik, Nagy Dominik - Szalai Ádám

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2019. június 08. 21:33
Így kell! Szoboszlai szerényebben! Orbán viktória ria ria!!! Szerényen, de önbizalommal, küzdve, dolgozva! S majd a jól végzett munka örömével, ünnepelve!!! Hajrá MAGYARORSZÁG, hajrá és tisztelet ROSSINAK!!!!!!!!!!
3M..
2019. június 08. 20:47
Hoztuk a kötelezőt! A Kaukázusban azért egy magyar, mindig otthonosan mozog. Gratulálunk az "idegenbeli" győzelemhez! Szebb Jövőt!
balbako_
2019. június 08. 20:32
Megnyertük!
anegy_
2019. június 08. 20:28
Ez az(!!!!!!), ami kell nekünk, jól van fiúk! A fajkasházi meg rágja a kefét, az is jól van így. Na megyek, mert a Fradi meg döntőzik a görögökkel. Jó kis nap ez a mai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!