Ujhelyi mozgalma átnevezte a néppárti irodákat

2019. március 19. 11:22

EPP helyett OPP: Orbán’s People Party, azaz Orbán Néppártja.

2019. március 19. 11:22

OPP: Orbán’s People Party, azaz Orbán Embereinek Pártja (lehet Orbán néppártjának is fordítani) feliratú, nevető Orbán Viktor képes plakátokat tett az Európai Néppárt brüsszeli irodáira Mester Barnabás, a Radikális Európai Demokraták mozgalom társalapítója – írja az Euronews. Ujhelyi István az MSZP EP-képviselője is alapító a mozgalomban.

„Szerdán kiderül, hogy az európai jobboldal végleg megszabadul-e Putyin trójai falovától, a Fidesztől. A magát befolyásosnak gondoló pártcsalád egyelőre úgy tűnik, hogy érdemben nem tud mit kezdeni egy antidemokratikus kormánypárttal a sorai között” – mondta Mester, az MSZP EP-képviselőjelöltje.

Az akció egy nappal a többek közt a Fidesz sorsáról is döntő EPP gyűlés előtt történt. A pártcsalád azért tűzte napirendre a kérdést, mert 13 párt kezdeményezte a magyar kormánypárt kizárását.

„Ha nem zárják ki a Fideszt a pártcsaládból, úgy rengeteg – magát még demokratikusnak valló – tagpárt fog kilépni a szövetségből, viszont, ha kizárják, úgy Weber bizottsági elnöki álmai kerülhetnek veszélybe, hiszen megválasztásához a fideszes szavazatok is kellenek majd” – magyarázta Mester az Euronewsnak.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bandizulu
2019. március 19. 22:01
Nem rossz reklám a fidesznek, inkább OPP mint EPP
Aerion
2019. március 19. 20:47
Házfelújítás ingyen, 40 milliós bekerülési összeg volumenében... Nem is olyan hülye az újhüJe.
linkeloe
2019. március 19. 20:24
Nem rossz az a fizetés plusz költségtérítés.......
kisgul
2019. március 19. 19:05
Szeviép egykori vezére elismerte , hogy a cég finanszírozta Újhelyi házának felújítását, ami 30-40 millió forintra is rúghatott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!