Mueller-jelentés: Nem konspiráltak Trumpék az oroszokkal

2019. március 24. 21:31

Robert Mueller bizottsága nem talált bizonyítékot arra, hogy Donald Trump kampányának vezetői konspiráltak volna az oroszokkal.

2019. március 24. 21:31

A Robert Mueller vezette különleges bizottság „nem talált elégséges bizonyítékot”arra, hogy Donald Trump amerikai elnök akadályozta volna az igazságszolgáltatást – közölte a szövetségi törvényhozásnak küldött tájékoztató levelében William Barr igazságügyi miniszter.

A Reuters jelentése szerint a Mueller-bizottság két évnyi kutatás utánnem talált arra sem bizonyítékot, hogy a Trump-kampány vezetői tudatosan konspiráltak volna Oroszországgal.

(MTI, Reuters)

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2019. március 25. 07:44
Ehhez nem kellett sok millió dollárért fenntartott nyomozó szervezet, ez a szokásos liberális hazugsággyár terméke. Ők elég sűrűn csalnak választáson, de ha jól elverik őket, akkor biztos az ellenség keze benne van szerintük. Nincs új a nap alatt.
tevevanegypupu
2019. március 25. 07:24
Még egy Trump ciklus kellene..Isten óvd meg Amerikát és engedd meg..
Edvind Johnsson 4.0
2019. március 25. 07:16
Azért meg kellett próbálni. Sebaj, majd legközelebb.
nibiru
2019. március 25. 05:47
:D:D Akkor mégsem az oroszok nyerték az amerikai elnökválasztást..... Sok hülye libsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!