Hivatalos: Trump makkegészséges

2019. február 09. 17:20

2019. február 09. 17:20

Donald Trump amerikai elnök nem tart diétát, de makkegészséges – olvasható a Fehér Ház orvosai által péntek este kiadott közleményben. 

A mindenkori amerikai elnök évente átfogó, mindenre kiterjedő vizsgálaton vesz részt. Donald Trump pénteken a Bethesdában lévő Walter Reed katonai kórházban esett át egy több mint négyórás vizsgálaton. 

Örömmel jelenthetem, hogy az Egyesült Államok elnöke nagyon jó egészségnek örvend, és várhatóan elnöksége idején végig, sőt még utána is így marad” – közölte Sean Conley, a Fehér Ház orvosa. 

A rövid közlemény nem tér ki az elnök szívritmusára, vérnyomására vagy súlyára, mint tavaly, amikor közzétették, hogy az elnök túlsúlyos, kalóriaszegény diétát kellene követnie és ajánlatos 6-8 kilogrammot fogynia.

A 72 éves Donald Trump nem fogyaszt alkoholt, nem dohányzik, és mivel a hamburgerek és a pizzák nagy kedvelője, vélhetően nem nagyon tartja be a diétát sem. Testmozgásként szinte csak a golfot űzi, de sajtóhírek szerint gyakran sétál a Fehér Ház kertjében. 

A tavalyi vizsgálata után a Fehér Ház akkori orvosa, Ronny Jackson váratlanul sajtóértekezletet is tartott, és közölte: Donald Trumpnak „hihetetlenül jó génjei vannak”.

(MTI)

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolizolizoltan
2019. február 10. 07:41
Hiszi a piszi. Én látom a szeme alatt a pigmenthiányt, amit néha nem tud sminkkel elfedni.
Akitlosz
2019. február 10. 00:06
"Hivatalos: Trump makkegészséges" Az lehet, hogy hivatalos, csak nem igaz. Kizárt, hogy egy ennyi idős ember makkegészséges legyen. És lehetetlen is. Megvan az összes eredeti foga és egyik sem tömött? És ez még csak egy egészségügyi probléma a sok ezerből. A mozgás meg marha jól hangzik, csak nem egészséges, ugyanis tönkremennek tőle az ember térdei, a két lábon járás igencsak megterheli az alsó végtagokat, aminek annyi sok idő alatt biztosan megvan a hatása. De az a hülye, aki elhiszi, hogy egy 72 éves ember makkegészséges vagy azt hogy egyáltalán elvileg lehet makkegészséges. Nem lehet, kizárt. Úgyhogy az az orvosi vizsgálat nem lehetett valami alapos. Jó lát az elnök bácsi? Jól hall a bácsi? Á hagyjam már abba!
Türelem
2019. február 09. 18:56
Jó olvasni a balliberálisok emberi, aggódó hangvételét.... Egyébként meg Elnök Úr! Néha igyon magyar borokat, no meg egy kis pálinkát is. A magyar borok fantasztikusak, talán ebben nincs ideológiai ellentét, a bal-és jobboldali szimpatizánsok között. Olvasson Krúdy Gyulát, jöjjön Magyarországra, s ha már nem fogyaszt alkoholt, kóstolja meg a töltött káposztánkat, s ne hagyja ki Rozenstein fantasztikus éttermét sem, a Keleti közelében. Ha megismeri a magyar konyhát, elfelejti a pizzákat, s egyben megérti a magyar és a zsidó néplelket is. Mit jelentenek a határokon átnyúló nyelvi, gasztronómiai kötelékek, mi köti össze a Kárpátokon belüli nemzetet sok egyéb mellett. Fantasztikus a székely konyha, de nem különb a délvidéki, a felvidéki, a kárpátaljai sem. Ez utóbbit ha megismeri, megérti, hogy miért szenved a kárpátaljai magyarság Kijev, kisebbségellenes diktatúrájáról. A gasztronómia elvezetheti Önt a romániai magyarság lelkületéhez, önfenntartási küzdelmeihez is. De a Délvidék fájdalmait is megértheti a kulinárus szokásokon keresztül. Tegyen egy gasztronómiai utazást magyar idegenvezetővel a Kárpát medencében, s kitapinthatja Kelet-Közép-Európa pulzusát. További jó egészséget kívánok Önnek! S türelmet a balliberális hazaárulókkal folytatott harcához.
IV. Fawkes
2019. február 09. 17:40
Egy amerikai elnök legyen is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!