Demokraták: A kormányzati leállás Trump mutatványa volt

2019. február 06. 07:58

„Amerikát a bevándorlók és nem a falak tették erőssé” – reagált Donald Trump évértékelőjére Atlantában Stacey Abrams georgiai politikus.

2019. február 06. 07:58

A részleges kormányzati leállás Donald Trump „mutatványa” volt – mondta az amerikai elnök évértékelőjére reagálva a Demokrata Párt nevében Stacey Abrams georgiai politikus. 

Abrams személyében – aki a déli Georgiában a demokraták kormányzójelöltje volt, de alulmaradt az őszi félidős választásokon – először reagált elnöki évértékelőre nyilvános beszéddel afroamerikai női politikus. Védelmébe vette a migrációt, bírálta az amerikai gazdaság teljesítményét, és úgy vélte, hogy egyes vidékeken a kisebbségeket, köztük az amerikai feketéket is, igyekeznek megakadályozni a szavazásban. Azzal vádolta a Republikánus Pártot, hogy nem veszi figyelembe, vagy képtelen megérteni a középosztály érdekeit. 

„Amerikát a bevándorlók és nem a falak tették erőssé” – hangoztatta a georgiai fővárosban, Atlantában elmondott, alig 11 perces beszédében, utalva ezzel arra, hogy Donald Trump kitart a déli határokon építendő fal mellett.

(MTI)

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Google
2019. február 06. 10:32
Van, amikor a bevandorlasnak, van amikor a falaknak van itt az ideje! Mindent a maga idejeben, ahogyan a kozmondas is tartja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!