Nevető kisbabás videóval buzdít abortuszra a Planned Parenthood

2018. november 22. 10:17

„Megérdemli, hogy választás legyen.”

2018. november 22. 10:17

„Megérdemli, hogy szeressék. Megérdemli, hogy akarják. Megérdemli, hogy választás legyen” – hirdeti videójában az I Stand with Planned Parenthood (A tervezett szülőség mellett állok). Az abortusz mellett kiálló szervezet reklámja sokakban felháborodást keltett, itthon többek között a 777 keresztény portál hívta fel rá a figyelmet.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shlomo Morel, egy igaz ember
2018. november 23. 09:24
De aljas. Bár ezek abból indulnak ki, hogy egy magzat 3 vagy 6 hetesen még nem ember. Hiába érez, gondol, ver a szíve.
Sulammit
2018. november 22. 21:10
Azt gondoltam, hogy a megfogant kisbabák mellett szól ez a reklám, ezzel a gyönyörű kisbabával. De nem! Gyilkosságra való felhívásra szólít! “Megérdemli, hogy szeressék. – Megérdemli, hogy kívánják. – Megérdemli, hogy egy választás legyen” Döntés – üzeni a Planned Parenthood , amelynek dollármilliókat hoz a születendő gyermekek életének tömeges kioltása. Néhány éve még arra is fény derült, hogy a szervezet a kicsik szétroncsolt testrészeivel kereskedett. Üzleti érdeke, hogy minél több abortusz legyen, ezt a reklámot is azért készítette. https://777blog.hu/2018/11/18/megerdemli-hogy-valasztas-legyen/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201811
Valodi
2018. november 22. 20:51
Spengler - A nyugat alkonya: "... ami az igazi parasztot mély és megmagyarázhatatlan rettegésben tartja, annak a gondolata, hogy kihal a családja, a neve.... A paraszt ősök unokájaként, jövőbeni unokák ősapjaként ereszt gyökeret a földbe. Az ő háza az ő tulajdona; nem a testnek és a javaknak néhány évre szóló illékony együttléte ez, hanem az örök föld és örök vér, tartós és bensőséges egymáshoz kötöttsége. ....Ahol valódi életet élnek, ott belső, organikus logika uralkodik: kozmikus személytelenség, ösztön. Az ősi népek bő gyermekáldása természeti jelenség, amelynek meglétén senki sem morfondírozik, még kevésbé hasznán vagy kárán. Ahol egyáltalán tudatosulnak a születési indokok, ott maga az élet vált kérdésesé. A paraszt és minden természeti ember anyát választ a gyermekeinek. Az „ősasszony” a parasztasszony anya; gyermekkorától vágyott minden női sajátossága ebben a fogalomban fut össze." (Spengler - A nyugat alkonya) No, ehelyett a parasztfogalom helyett vannak nekünk ilyen "gazdácskáink": "Tiborcz István tavaly június 23-án személyesen nyert el több mint 35 millió forint vissza nem térítendő brüsszeli támogatást arra, hogy Csabdi településen ökológiai gazdálkodásra térjen át, és fenntartsa azt." Lám - lám, milyen célzatos a rohattunijó paraszttámogatása.... Már van emiatt két gyerekük!
Laudaricus
2018. november 22. 16:54
Hányingerem van ettől. Az abortusz az egy gyerekgyilkosság. Pont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!