Lemond az izraeli védelmi miniszter

2018. november 14. 12:20

Az izraeli törvények szerint a miniszter lemondásával Benjámin Netanjahu miniszterelnökhöz kerül vissza a védelmi tárca irányítása.

2018. november 14. 12:20

Bejelentette lemondását Avigdor Liberman izraeli védelmi miniszter, egy nappal a Gázai övezetet uraló radikális iszlamista Hamásszal kedden megkötött tűzszünet után – jelentette a helyi média szerdán.

Liberman szerdán pártja, a Izrael a Hazánk (Jiszrael Béténu) frakciója számára összehívott rendkívüli értekezleten jelentette be lemondását, amely két nap múlva lép életbe.

„Ha Liberman valóban lemond, akkor elkerülhetetlen a kneszet feloszlatása" – közölte a koalíció egyik képviselője a Jediót Ahronót című újság honlapjával, a ynettel még a bejelentés előtt. Az izraeli törvények szerint a miniszter lemondásával Benjámin Netanjahu miniszterelnökhöz kerül vissza a védelmi tárca irányítása.

(MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!