Tüntettek Prágában a magyar kormány migrációs politikája mellett

2018. szeptember 20. 21:12

Orbán értünk, mi Orbánért jelszó alatt tüntettek néhány százan csütörtök este Prágában, a magyar nagykövetség épülete előtt.

2018. szeptember 20. 21:12

Orbán értünk, mi Orbánért jelszó alatt tüntettek néhány százan csütörtök este Prágában, a magyar nagykövetség épülete előtt.

A Hej, obcané! (Halló, polgárok!) civil szervezet által összehívott gyűlés résztvevői támogatásukról biztosították a magyar kormány uniós és migrációs politikáját.

„Elfogadhatatlan azért büntetni egy törvényes kormányt, mert az teljesíti választási programját, amelyhez Orbán Viktor az egyik legerősebb kormányzási felhatalmazást kapta meg az Európai Unió tagállamai közül” – jelentette ki felszólalásában Tomio Okamura, a cseh Képviselőház alelnöke, az Igazságosság és Közvetlen Demokrácia (SPD) párt elnöke.

A gyűlésen felszólalók – cseh parlamenti képviselők és szenátorok – egybehangzóan bírálták és elutasították az Európai Parlament döntését, amely az uniós alapszerződés 7-es cikke szerinti eljárás megindítására tett javaslatot a jogállamiság magyarországi helyzetéről készített Sargentini-jelentés alapján.

(MTI)

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2018. szeptember 21. 05:12
Köszönjük !!!!! Önmagatokért is tüntettetek! Tartsatok ki!
Skankhunt42
2018. szeptember 21. 00:58
A CÖF buszoztatta a lengyel cigányokat Ukrajnából Prágába. ( Index) Minek nekünk Románia ha itthon is találsz magyargyülölőt eleget. Ott őgyelegnek az Alkotmány utcában.
figyelő4322
2018. szeptember 20. 23:41
Tiszteletem a velünk együttérző Cseheknek, és a mellettünk kiálló politikusoknak. Ha még mindig egy közös államban élnénk, Orbán Viktornak sok szavazója lenne Csehországban is.
békalepcse
2018. szeptember 20. 22:54
A többieknek is, vagy kiállnak mellettünk, vagy együtt halunk! Senkenek nem lehet kétsége, mert nem hagynak, deklarálták már számtalanszor, nem beilleszkedni, hanem hódítani jöttek a migrik. Azt is világossá tették, nincs számunkra kegyelem, uralkodni jöttek felettünk! Hajrá caehek, hajrá mindenki. Utolsó.lehetőség az életbem maradásra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!