Leslie Mandoki kerti partiján vendégeskedett Orbán

2018. július 05. 08:24

A miniszterelnök Bajorországban tartózkodik.

2018. július 05. 08:24

Németországi látogatása során egy kerti partira Leslie Mandokihoz is ellátogatott Orbán Viktor miniszterelnök – írja az Index. 

Novák Katalin családügyi államtitkár még szerdán posztolt fotót egy rejtélyes bajorországi összejövetelről: a képen a miniszterelnök és a családügyi államtitkár mellett többek között szerepel Rogán Antal kabinetminiszter, és Andy Vajna is. 

Az Origo viszont kiderítette: a miniszterelnök Leslie Mandoki magyar származású zenész kerti partiján vett részt. Mandoki fogadásán – aki egyébként a német kancellár egyik kampánytanácsadója is – több bajor politikus, újságíró és üzletember is részt vett. 

Mandoki még a 70-es években ment ki Németországba, ahol Dzsingisz Kán nevű együttesével tett szert hírnévre. Merkel kampánytanácsadójaként továbbá ő komponálta a német kancellár kampánydalait is.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. július 05. 15:52
Mindegy - egyeseknek -, csak pocskondiázhassanak egy jót! Van kalapja, nincs kalapja! Sokan kiteregetik itt az irigységüket, a féltékenységüket! Lelki világuk sötét, beteges, káromkodással megtűzdelve ontják ide fekete világukat! Szomorú, de elmehetnének pl. a 444-hez !
Senior
2018. július 05. 12:40
Sok-sok itthonmaradóhoz képest ez Mándoki egy senki. Presser, Szörényi, Balázs Fecó, hadd ne soroljam. Ők nem is hívják partira a felcsútit. https://www.youtube.com/watch?v=8zPiWJjiNZI
3M..
2018. július 05. 12:09
Vajon miből? Szebb Jövőt!
farkasflori a vizicsoda
2018. július 05. 10:45
kozpenztolvajok hepaja..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!