Kétnapos izraeli hivatalos látogatásra utazik szerdán Orbán Viktor

2018. július 17. 10:01

Benjamin Netanjahu miniszterelnökkel és Reuven Rivlinnel, Izrael Állam elnökével is tárgyal a magyar miniszterelnök.

2018. július 17. 10:01

Orbán Viktor miniszterelnök szerda délután hivatalos látogatásra Izraelbe utazik, ahol Benjamin Netanjahu miniszterelnökkel és Reuven Rivlinnel, Izrael Állam elnökével is tárgyal; Orbán Viktor delegációjának a magyar kormány négy minisztere is tagja – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden, a látogatás programtervezetét ismertetve az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint csütörtök délelőtt kerül sor a két miniszterelnök négyszemközti megbeszélésére, majd a plenáris tárgyalás következik, amelyen magyar részről Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter és Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter is részt vesz.

Szintén csütörtökön tárgyal Orbán Viktor Reuven Rivlin izraeli államfővel, majd Magyarországhoz kötődő, illetőleg magyar származású izraeli személyiségekkel találkozik – közölte a sajtófőnök.

A kormányfő jeruzsálemi programja során találkozik David Lau askenázi főrabbival, valamint felkeresi a Jad Vasem emlékközpontot, ahol koszorút is elhelyez, majd fát ültet el a Nemzetek Ligetében.

(MTI)

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2018. július 18. 18:45
Eltünt bájos dialógusom bbnick-el. Vajon miért?
syphax
2018. július 17. 15:01
Az antiszemita Netanjahu találkozik az antiszemita Orbánnal 2 napon körösztül.No, "fakocka" a szklerotikusan aggastyán seggbarom EZT(!) ugyan millen logikai bukfenccel magyarázza meg? Szeretek jót röhögni az ilyen hülyeállatokon....HA-HA-HA!
matykox
2018. július 17. 13:59
Ték kér, Miniszterelnök úr, és jó utat!
zakar zoltán béla
2018. július 17. 12:45
Dzsordzs Anti?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!