Putyin sajnálja, hogy elmarad a Trump-Kim csúcstalálkozó

2018. május 25. 07:35

Oroszország sajnálja, hogy végül nem kerül sor Trump és Kim Dzsongun tervezett találkozójára – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök.

2018. május 25. 07:35

Sajnálatát fejezte ki Vlagyimir Putyin orosz elnök amiatt, hogy elmarad Donald Trump amerikai államfő és Kim Dzsongun észak-koreai vezető júniusra tervezett találkozója.

Putyin az Emmanuel Macron francia elnökkel közösen megtartott sztrelnai sajtótájékoztatóján beszélt erről.

Oroszország sajnálja. Mindannyian arra számítottunk, hogy a Koreai-félsziget atomfegyver-mentesítésének kezdete lesz. Reméljük, hogy a párbeszéd újraindul és a találkozó létrejön majd” – fogalmazott az orosz elnök.

(MTI)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Világpanoráma
2018. május 25. 23:56
Ezt is olvassátok el: http://vilagpanorama.hu/2018/05/25/a-szovetsegi-miniszterium-a-nemet-onkentesek-tavozasat-keri-nicaraguabol/
formaegy
2018. május 25. 07:59
Trump most olyan szerepet játszott a színpadon, hogy nem vette észre közel a színpad széle, és leesett. Megpróbáltam utánaolvasni minden hírnek mert azt gondoltam valami elkerülte a figyelmem ami valóban a visszalépést indokolta, de semmi olyat, és újat nem találtam ami valóban indokolt lett volna. Trump most a "világ urát" játszotta el, ami eléggé hiteltelenné teheti a jövőt illetően. Én megkockáztatom, hogy nem felkészült egy ilyen találkozóra, és - kicsi túlzással - beszart. Eddigi "világjáró" körútjai nem igazán mérhető érdemi látogatások fokával. Bár ha azt vesszük, hogy Romániától kezdve ahol megfordult egyből az amerikai fegyverek vásárlása került előtérbe, akkor érthető célja.))))) Ez bizony nem ér fel egy komoly béketárgyalások szintjével.... Itt Trump a hunyó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!