Egymásnak mentek a britek és az oroszok az ENSZ-ben

2018. április 19. 09:38

Alice tükörországban, és a gyújtogató tűzoltó.

2018. április 19. 09:38

Parázs vita alakult ki a brit és az orosz fél között az ENSZ Biztonsági Tanácsában a Salisburyben megmérgezett brit-orosz kettős ügynök, Szergej Szkripal ügyében – adja hírül az Euronews.

Míg az oroszok azt vetik a britek szemére, hogy azok nem engednek betekintést a nyomozásba, addig a britek szerint az orosz fél segítő szándéka nem őszinte.

A brit ENSZ-nagykövet, Karen Pierce úgy nyilatkozott: „Ez olyan, mintha egy gyújtogatóból lett tűzoltó a maga gyújtotta tűz eredetét nyomozná”.

Vaszilij Nebenzia, Oroszország a világszervezetbe delegált nagykövete azonban azzal kontrázott, „olyan érzésem van, mintha ez már nem is az Alice csodaországban lenne, hanem az Alice a tükörországban”, hozzátéve, hogy nyugati partnereiket nem érdekli az igazság.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alter_ego
2018. április 20. 08:37
https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1700090.TV 39. § (1) A terhelt jogosult arra, hogy j) az eljárás ügyiratait - az e törvényben meghatározott kivételekkel - teljes terjedelmében megismerje,
balbako_
2018. április 19. 19:57
A Szaddam Husszein "atomfegyvere" óta nekem nagyon megrendült a bizalmam Nagy Britanniában.
Nataalii
2018. április 19. 17:17
Szia)) Nagyon vonzó és szexi lány vagyok. szeretek utazni Keresek valakit, aki hív. Ország vagy város megjelenítése Jó szórakozást! Az intim fotóim az interneten >>> https://goo.gl/fW3MAJ
luga
2018. április 19. 12:55
Az angolok is csak annak a bizonyítéknak hisznek, amelyet ők hamisítottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!