Románia
ÉLŐ
Ukrajna

Macron: Terrorcselekmény történt

2018. március 23. 15:13

A dél-franciaországi túszejtést terrorcselekménynek nevezte a francia elnök.

2018. március 23. 15:13

Terrorcselekménynek nevezte a pénteki dél-franciaországi túszejtést Emmanuel Macron.

Emmanuel Macron Angela Merkel német kancellárral tartott közös brüsszeli sajtótájékoztatóján támogatásáról biztosította a Carcassonne melletti Trebes település szupermarketjében elkövetett túszejtés áldozatait. A BVM francia hírtelevízió úgy tudja, hogy a támadásnak három halottja és két sebesültje van.

A párizsi ügyészség bejelentette, hogy a terrorellenes hivatalt vezető ügyész személyesen utazik Dél-Franciaországba a szupermarketben történtek feltárására. A nyomozáshoz közel álló, nevének elhallgatását kérő forrás a Reuters hírügynökségnek megerősítette, hogy egy 45 éves alezredes felajánlotta, hogy helyet cserél az egyik tússzal.

(MTI)

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2018. március 24. 22:46
Terrorcselekménynek nevezte...hű bazd meg mér mi lett volna ? Oszt akkor mi van ha annak nevezte... Megérdemlik a franciák hogy ilyen idióta elnökük van..
Graf
2018. március 24. 15:15
A franciák kapják be. Megválasztottak elnöknek egy senkiházit akiről azt sem lehetett tudni ki fia borja. Ez a púder Napóleon lesz a veszte Franciaországnak. Eltűnik a két vezető jóléti társadalom Svédország, Franciaország. Megérdemlik sorsukat .
Karbantartó9
2018. március 24. 08:54
És ez Macronnak és a többi hülyének köszönhető!
marós
2018. március 24. 07:48
A migrációt ösztönző, korlátlanul kiterjesztő politikusok a modern Európa megállíthatatlan pestis járványai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!