Megfenyegették az iraki szépségkirálynőt egy szelfi miatt

2017. december 18. 09:51

Az izraeli és iraki szépségek közös fotója miatt halálos fenyegetések érkeztek.

2017. december 18. 09:51

Miss Irak családja el kellett hogy meneküljön hazájából, mert a lány közös képet készített az izraeli szépségkirálynővel – írja a CNN. A két szépségkirálynő békeüzenetnek szánta a képet, de nem várt reakciókkal kellett szembesülniük.

Irak és Izrael között semmilyen hivatalos diplomáciai kapcsolat sincs, így miután feltöltötte a képet az internetre, az iraki szépség komoly reakciókkal találta szemben magát. Ő és családja is halálos fenyegetéseket kapott. Az iraki Miss Universe szervezet megfenyegette, hogy elveszik a címét, ha nem tünteti el a képet az internetről. Miss Irak családjának el kellett menekülnie Irakból.

Irak 45 év után küldött újra versenyzőt a világ leghíresebb szépségversenyére. A szépségkirálynőt azonban nem engedték bikiniben fotózkodni, és az első fürdőruhás fotósorozatát töröltették a verseny honlapjáról.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2017. december 19. 03:29
Az iraki kicsit Kiszel Tündére hajaz.
Akitlosz
2017. december 18. 23:11
Kitalálhatatlan, hogy melyik a melyik. Mint két tojás.
Biivisz
2017. december 18. 14:03
No, drága libbant anti-"gyűlöletisták", anti-"iszlamofóbok", migránsexportőrök! Íme, a gyűlölet, amivel el akarjátok árasztani Európát! (Ha a ny-európai nagyvárosok utcáin ártatlanul elhunytak és megsebesültek nem lettek volna elég, hogy szembesüljetek.)
tom hagen
2017. december 18. 11:31
Hány Soros szervezet tevékenykedik Irakban?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!