Abortált magzatokkal való kereskedés miatt indul eljárás az USA-ban

2017. december 11. 09:24

Szervkereskedelem miatt indít vizsgálatot a Planned Parenthood abortuszklinika ellen az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma – közölte 8-án a New York Times.

2017. december 11. 09:24

Vizsgálatot indít szervkereskedelem miatt több arbotuszklinika, köztük a Planned Parenthood (Családtervezés) ellen az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma – írja a New York Times. 

„Ez régóta várt jó hír” – nyilatkozta a LifeSite-nak Abby Johnson, az abortuszklinika egykori dolgozója, aki ma már életpárti aktivista. „A Planned Parenthood aktívan részt vesz az illegális szervkereskedelemben, magzatok testrészeit árulták nyereségért cserébe” – mondta. „Pontosan azoknak a nőknek hazudtak, akikért elvileg harcolnak. Első kézből láttam, amikor az abortusz-óriásnak dolgoztam. És mégis, évente több mint félmilliárd dollárt kapnak az adófizetők pénzéből” – tette hozzá Johnson.

A botrány 2015 nyarán robbant ki, miután nyilvánosságra került néhány rejtett kamerával készült felvétel, melyből kiderül, hogy a legismertebb amerikai abortusztámogató szervezet, a Planned Parenthood szövet- és szervkereskedelmet végez. A szervezet klinikáin megközelítőleg 300 ezer abortuszt végeznek évente. 

Az egyik rejtett felvételen látható, ahogy a szervezet igazgatója vacsora közben tárgyal magzatok testrészeinek eladásáról. Egy abortuszellenes szervezet aktivistái keresték fel, és kértek ajánlatot azt állítva, hogy nagy tételben van szükségük magzatok testrészeire egy tudományos kutatáshoz. A videó magyar felirattal itt érhető el.

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2017. december 11. 11:50
Ez egy 2015-ös hír volt már. Azóta mi történt?
Gombóc XVI. Artúr
2017. december 11. 11:20
Az ember a legnagyobb állat...
forsteandretredjemann
2017. december 11. 10:51
Évek óta téma ez, csak sokáig nem sikerült bizonyítani. Várható volt hogy kiderül, hiszen a neolib világban a legfőbb és kizárólagos érték a pénz. A propagandát csak az egyre fogyatkozó számú libtard közönség hiszi el. Ahogy a hívek fogyatkoznak és az ideológia gyengül lesznek még ennél cifrább dolgok is valószínűleg.
duzur
2017. december 11. 10:40
Ez egy 2015-ös hír volt. Azóta mi történt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!