Be kell vezetni a harmadik nemet Németországban

2017. november 08. 10:15

A német alkotmánybíróság döntése szerint alkotmányellenes, hogy csak fiúnak vagy lánynak lehet anyakönyvezni egy embert.

2017. november 08. 10:15

A német alkotmánybíróság úgy döntött, alkotmányellenes, hogy csak lánynak vagy fiúnak anyakönyvezhetnek egy embert – írja az Azonnali. A testület szerint az általános személyiségi jog azoknak az identitását is védi, akik tartósan nem sorolhatók be sem a női, sem a férfi nembe. 2018. december 31-ig adtak határidőt a parlamentnek, hogy módosítsák az anyakönyvi szabályokat.

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cinkegolyó
2024. március 19. 15:47
A harmadik nem a semlegesnem, nem?
Biivisz
2017. november 08. 23:50
Semmi baj fiúk(, lányok és harmadik neműek)! Néhány év és a Saria el fogja törölni ezt az egész szivárványszínű söpredéket alkotmánybíróságostul, harmadik nemestül, koncsítavurstostul. Akár a föld színéről is. Es ist klar
illesl
2017. november 08. 21:16
Az agymosott és agyhalott Germanisztán tényleg megérett a végpusztulásra. Szodoma és Gomora szintjére süllyed az egész csapat. Gondolom, a beözönlő muzulmánok számára a harmadik nem istentelenség lesz. Férfi addigra úgy sem lesz, vagy végeznek velük. A muzulmán fiúk jól megrakják majd a maradék német nőket. Szép hosszú ruhát viselnek, eltakarják magukat, és otthon a családjukat gondozzák.
Adella
2017. november 08. 15:24
Lesz ez még cifrább is. Idő kérdése, hogy jöjjön az első, majd a többi muszlim alkotmánybíró. Ők majd helyreteszik a németeket, bár abban sem lesz köszönet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!