Franciaországban betiltanák a nők utáni füttyögést

2017. október 17. 14:04

A férfiak közterületi szexizmusának megállítása érdekében hoznának szigorú törvényeket a franciák.

2017. október 17. 14:04

Egy új francia törvény betiltaná a nők utáni füttyögést és minden egyéb utcai zaklatást. A francia nőügyi minisztérium javaslata szerint az elkövetőket helyszíni bírsággal sújtanák – írja ki a 444.hu.

A 44 éves Marlene Schiappa államtitkár céja a javaslattal a férfiak közterületi szexizmusának megállítása.

A szabályozás egyébként azt is tartalmazza, hogy meghosszabbítják azt az határidőt, ameddig a nők benyújthatják a gyerekkorukban elszenvedett szexuális zaklatásokkal kapcsolatos feljelentéseiket. 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2017. október 20. 09:25
ha a nőkön múlt volna, akkor már régen kihalt volna az emberiség ... a fehér fajra most is ez vár ...
Zsolt75
2017. október 18. 09:40
Aki ezt kitalálta, az után még biztos nem füttyögött senki. Mondjuk nekem sosem volt szokásom.
KannibálTatárÚr
2017. október 18. 08:30
Kazal László: A füttyös Én fütyülök reggel, ha felkelek, mert jókedvűen ébredek, s fütyülök délben meg délután, ha füttyre áll a szám. Úgy fütyülök, akár egy kismadár, mely ágról-ágra szálldogál, de nem soká fütyülök én, ha már az alkonyat leszáll. Hiába lesed a füttyszavam, míg boldogan ölellek át, hallgatok azért, mert fütty helyett az ajkam csókot ád. Ha szívemet szívedhez láncolod, hogy hű vagyok, majd megtudod, mert hiába mosolyog más felém, rájuk csak fütyülök én. Ha jókedvem van énnekem, mit roppant irigyel mindenki, boldogságom, vidámságom füttyel fejezem ki. Fújom folyton füttyös kedvvel hangosan vagy halkan. Mennyi kedves huncutság van e füttyös kicsi dalban. Én fütyülök reggel, ha felkelek, mert jókedvűen ébredek, s fütyülök délben meg délután, ha füttyre áll a szám. Úgy fütyülök, akár egy kismadár, mely ágról-ágra szálldogál, de nem soká fütyülök én, ha már az alkonyat leszáll. Hiába lesed a füttyszavam, míg boldogan ölellek át, hallgatok azért, mert fütty helyett az ajkam csókot ád. Ha szíved szívemhez láncolod, hogy hű vagyok, majd megtudod, mert hiába mosolyog más felém, rájuk csak fütyülök én.
illesl
2017. október 17. 22:14
Ez egy rémálom betetőzése. Szétrombolták a családot, sziglivé tesznek mindenkit, a meglévő férfiak egy részét buzivá teszik, de eljön az az idő, amikor kötelező lesz a kasztrálás, minden, ami a férfiakra emlékeztet, kiírtandó! Agyonhasznált, kiélt vén prostik most nagy nyilvánossák előtt erőszakról, szenvedésről rebegnek kamerák előtt, pedig alig várták, hogy önként lefeküdjenek a szereposztó díványokra és jól megtömessék magukat. Kifordult egy világ ez, szodoma és gomorra....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!