Fiatalkorúakat kényszerített szexre egy angliai bevándorlókból álló bűnbanda

2017. augusztus 09. 21:54

Többnyire Nagy-Britanniában született bevándorló származásúakból állt az a most elítélt 18 fős bűnbanda, melynek tagjai Newcastle-ben éveken át alkohollal és droggal csábítottak el, majd kényszerítettek szexre fiatalkorú lányokat.

2017. augusztus 09. 21:54

Tizennyolc tagból álló Newcastle-i bűnbandát lepleztek le és ítéltek el az Egyesült Királyságban – írja a BBC. A már Nagy-Britanniában született, de bevándorló hátterű banda 2011 és 2014 között számos fiatalkorú lányt drogozott be, majd kényszerített szexre. A megrázó bűncselekmény elítéltjei – 17 férfi és 1 nő – között, találunk bangladesi, pakisztáni, indiai, iraki, iráni, és török származásúakat is.

A banda rémtetteit négy tárgyaláson tárgyalták a hatóságok, melyeken 20, a csoport áldozatául esett nő támasztotta alá az ügyészség vádjait.

Az áldozatokkal a banda férfitagjai először barátkozni kezdtek, majd alkoholt és drogokat ígérve partikra csábították őket, ahol mefedronnal kábították el, majd szokatták rá őket a kábítószerre. Ezeket a „partikat” Newcastle West End kerületének számos helyszínén tartották, volt, ahol egy tizenévest háromszor is megerőszakoltak az elkövetők. Az áldozatok közül volt, aki azt mondta, „túlságosan be volt drogozva”, hogy megvédje magát, de volt olyan is, aki drogfüggővé vált, így a drogokért cserébe szexuális tevékenységet folytatott az elkövetőkkel.

Egy áldozat pedig egyenesen azt nyilatkozta, körülbelül 60 ilyen partin vett részt. Egy másik áldozat pedig elmondta: „Tudtam, hogyha droghoz, vagy alkoholhoz akarunk jutni, valamit tennünk kell érte.”

A helyi rendőrség 2013 decemberében nagyszabású akciót indított a szexuális bűncselekmények kivizsgálásának céljával. A művelet kezdete óta 461 embert tartóztattak le, és 278 áldozatot ismertek fel.

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2017. augusztus 12. 03:27
"Megölt és kebabhúsnak felszeletelt lány anyja beperli a rendőrséget (...) eltűnt 14 éves lány (...) azt feltételezik, hogy megölték, majd kebabhúsnak felszeletelték. Charlene Downest 13 éve látták utoljára, mikor 2003 novemberében elhagyta blackpooli otthonukat. A rendőrség az ügyben két ételfutárt, Iyad Albattikhit and Mohammed Reveshit tartóztatta le, perükben elhangzott, hogy a lány testének egy részét kebabhúsba rakták. De a párost felmentették, miután az esküdtszék nem tudott döntést hozni, majd egy újabb tárgyaláson az ügyészség visszavonta a vádakat." http://www.borsonline.hu/aktualis/megolt-es-kebabhusnak-felszeletelt-lany-anyja-beperli-a-rendorseget/136206
Szívemből magyar
2017. augusztus 10. 11:34
Bizalomgerjesztő arcok..
Poszata
2017. augusztus 10. 09:59
Magyarország, pár napja: https://mno.hu/bunugy_baleset/kiskoru-lanyt-kenyszeritett-prostituciora-egy-magyi-csalad-2411745?utm_source=feed&utm_medium=rss
Csigorin
2017. augusztus 10. 09:32
" „Tudtam, hogyha droghoz, vagy alkoholhoz akarunk jutni, valamit tennünk kell érte.”" Nem is tudtam hogy kurvat megdugni eroszaknak szamit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!