Örülnek a palesztinok a kordonbontásnak

2017. július 27. 13:23

A fémdetektoros kapuk és a biztonsági térfigyelő kamerák után a fém kordonokat is elszállították a jeruzsálemi Templom-hegyről.

2017. július 27. 13:23

A fém kordonokat is elszállították a jeruzsálemi óváros bejáratától a fémdetektoros kapuk és a biztonsági térfigyelő kamerák után 

A helyszínen csütörtök hajnalban több száz palesztin ünnepelte, hogy az izraeliek leszerelték a biztonsági berendezéseket, amelyeket egy rendőrök elleni halálos merénylet után telepítettek a Teplomhegy kapujához. A nagyszámú fegyveres jelenlét, az ellenőrzések és a térfigyelő kamerák azonban maradtak, ami a palesztinok számára még mindig elfogadhatatlan – írja a Euronews.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2017. július 28. 15:11
Az lenne a helyes megoldás, ha Vatikán mintájára önálló városállami státuszt kapna Jeruzsálem is.
Mich
2017. július 27. 19:41
...de vajon mit tanultak ebből...? Azt hogy kifizetődik néhány zsidót meggyilkolni...?
Megtalálta
2017. július 27. 17:48
Asszem itt lenne az ideje annak, hogy most a keresztények foglalják el Jeruzsálemet. Hátha ők végre képesek ott rendet tartani.
Anonymtalan
2017. július 27. 16:57
"Örülnek a palesztinok a kordonbontásnak" Hurrá újra vihetünk fegyvereket az imátkozáshoz vagy mi a fene?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!