Lövöldözés tört ki egy mecset előtt Franciaországban

2017. július 03. 08:03

Lövöldözés történt vasárnap késő este a franciaországi Avignon városában. A város mecseténél nyitottak tüzet a támadók, nyolcan megsérültek.

2017. július 03. 08:03

Nyolc sérültje van az avignoni mecsetnél történt lövöldözésnek – írja az Euronews. Vasárnap késő este két fegyveres érkezett a város mecsetéhez, megvárták míg a hívők kijönnek az épületből, azonnal tüzet nyitottak. 

A rendőrség nem terrorcselekményként kezeli az ügyet, valószínűnek tartja, hogy fiatalok közötti leszámolásról volt inkább szó.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. július 03. 20:30
Avignoni mecset. Micsoda kifejezés! Hát sok értelme nem volt a reconquistának, az oszmán terjeszkedés megállításának Magyarországon, ha most meg harc nélkül is megkapják Európát.
cutcopy
2017. július 03. 08:35
Érdekes hír, két fegyveres az utcán megvárta hogy a hívők kijöjjenek majd tüzet nyitottak - mint kiderült nem rájuk.. Még is kikre, egymásra..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!