Putyin: Terroristákat támogatnak a nyugati titkosszolgálatok

2017. június 29. 17:54

Az orosz elnök azzal vádolja a nyugati titkosszolgálatokat, hogy azok beavatkoznak Oroszország belpolitikai és társadalmi folyamataiba, sőt, terroristákat is kiképeznek.

2017. június 29. 17:54

Vlagyimir Putyin a Külbiztonsági Szolgálat (SzVR) moszkvai központjába látogatott szerdán, ahol a terrorizmus elleni harc mellett a nyugati titkosszolgálatokról is beszélt – írja a Komszomolszkaja Pravda.

Az ő munkájukat beszédében nagyban kritizálta: „ezek a titkosszolgálatok megpróbálnak beavatkozni Oroszország belpolitikai és társadalmi folyamataiba. Ahhoz, hogy hozzájussanak az ország védelmi és gazdasági forrásaira vonatkozó adatokhoz, a külföldi titkosszolgálatok új információgyűjtési módszereket dolgoztak ki: kibertámadásokat hajtanak végre és új ügynököket toboroznak. Szemmel látható az Oroszországgal és szövetségeseivel szembeni aktivitás növekedése” – mondta az elnök.

Az elnök az országa ellen intézett támadásokon felül terroristák támogatásával is vádolta a külföldi titkosszolgálatokat: „Pontosan tudják, milyen kihívásokkal néz szembe Oroszország. Ezek többek között arra való próbálkozások, hogy megpróbálják megállítani a növekedésünket, ellenállást váltsanak ki és destabilizálják az Oroszországgal határos régiókat. Ehhez pedig többek között a terrorszervezeteket is eszközként használják. Nem titok, hogy néhányukról folyamatosan gondoskodnak,sőt egyes államok titkosszolgálatai közvetlenül támogatást nyújtanak nekik” – fejtette ki Putyin az SzVR tagjainak.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2017. június 30. 01:23
A kép szerint Putyinnak van autója? Paks 2 után talán Orbánnak is lesz, hisz eddig még sose volt. Drukkolok neki...
Strassnoff Ignác
2017. június 30. 01:15
Sarkos megfogalmazások, de tény, hogy a csecseneknek se Allah adta a fegyvereket és a pénzügyi hátteret. Putyin lerendezte. Az IS kinek a találmánya? Ha Putyinon múlna, már az se lenne. Nem szent a faszi, de ér annyit, mint bármelyik nyugati vezér. Esze meg nyilvánvalóan több van.
Huttinger egy mocsok gyáva besúgó
2017. június 29. 18:29
na és?
KannibálTatárÚr
2017. június 29. 18:29
Sztalin tudt, hogy miért záratta le a határokat. Nincs "felsőbbrendű" beavatkozás. A hazaiakkal meg elbánt maga is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!