Megérti Trumpot Putyin

2017. június 02. 16:39

„Nem ítélkeznék most Trump elnök fölött, hiszen Obama hozta meg a döntést, lehet hogy a hivatalban lévő elnök úgy gondolja, ez nem volt átgondolt lépés, lehet, hogy szerinte nincsenek meg az ehhez szükséges források” – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök Trump klímaegyezményből való kilépése kapcsán.

2017. június 02. 16:39

Védelmébe vette a párizsi klímaegyezményből történő amerikai kilépést bejelentő Donald Trump amerikai elnököt Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken a Szentpétervári Nemzetközi Gazdasági Fórumon.

„Nem ítélkeznék most Trump elnök fölött, hiszen (Barack) Obama korábbi elnök hozta meg a döntést (a csatlakozásról a párizsi klímaegyezményhez), lehet hogy a hivatalban lévő elnök úgy gondolja, ez nem volt átgondolt lépés, lehet, hogy szerinte nincsenek meg az ehhez szükséges források” – mondta az orosz vezető.

„Nézetem szerint lehetséges lett volna nem kilépni a párizsi egyezményből, mert az keretjellegű, hanem ehelyett lehetett volna változtatni az amerikai kötelezettségvállaláson az egyezmény keretein belül” – tette hozzá.

(MTI)

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sir Galád
2017. június 04. 09:49
"hogy szerinte nincsenek meg az ehhez szükséges források” Muhaha, ez jó vicc volt...
kiskutya
2017. június 03. 13:12
Sok hűhó semmiért.Minimum öt nagy éghajlat változásról tudunk a földi élet során.Magyarázat az van de közülünk senki nem volt ott,tehát eggyik sem biztos,mindeggyik feltételezés.Ma elfogadjuk,holnap megcáfolják vagy kétségbe vonják.A mostani változásról sem bizonyították,hogy az emberi tevékenység okozza,csak feltételezik.Ráadásul az ellenvéleményeket megpróbálják elhalgatni,ellehetetleníteni.
smarton
2017. június 03. 08:44
Putyin a ma élő legnagyobb politikus. És Orbán is hasonló, csak mi túl picik vagyunk egy masszív belső ellenséggel..
3M..
2017. június 02. 22:08
Turcsinov: „bevesszük Moszkvát”. http://karpathir.com/2017/06/02/turcsinov-moszkva-bevetelevel-fenyegetett/ Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!