Kattintós videót akart csinálni, lelőtte a barátját

2017. június 30. 10:08

Egy amerikai anyuka és a párja ki akarták próbálni, megfog-e egy pisztolylövedéket egy vastag könyv. Nem fogta meg.

2017. június 30. 10:08

Az Egyesült Államok-beli Minnesotában a 19 éves Monalisa Perez és a 22 éves Pedro Ruiz egy párt alkottak: hároméves lányuk mellett a nő a második gyermekét várta. 

A pár kattintós YouTube-videót akart csinálni: a férfi ötlete az volt, hogy maga elé tart egy vastag könyvet, míg a nő egy Desert Eagle pisztollyal belelő a könyvbe, hogy kipróbálják, megfogja-e a golyót.

Az akcióra mintegy harminc ember, köztük a pár hároméves lánya szeme láttára került sor.

A könyv nem fogta meg a golyót. A férfi belehalt sérülésébe.

A nőt bíróság elé állították.

Monalisa Perez korábban a Twitterre kiírta, hogy veszélyes videóra készülnek, hozzátéve, hogy a férfi ötletéről és nem az övéről van szó.

A pár május óta készített videókat magukról, be akarták mutatni egy fiatal család életét.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. július 03. 00:11
Ennek a hitnek a XIX. század az alapja. Az akkori pisztolyok lövedékét egy vastag, keményfedeles könyv még megállíthatta. Egy fém flaska illetve egy ezüst pénz is. De a mai pisztolyok már erősebbek. Valami kis kaliberű női pisztoly kellett volna. Ez a Desert Eagle egy durván erős pisztoly.
utazo9
2017. július 01. 11:13
Azért az a 30 ember is érdekes akik előtt a kisérletet csinálták. Vajon ők is azt várták hogy a könyv megfogja a lövedéket?
yes_we_can
2017. július 01. 02:53
Van egyáltalán épeszű ember a zusában?
abcdef
2017. június 30. 18:59
Talán ha megnézték volna ezt a videót a próba előtt, a gyerekek nem maradtak volna árvák. https://youtu.be/AW3ykiIhg4Q?t=2m17s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!