Trump tényleg megosztott titkos infókat az oroszokkal

2017. május 17. 09:41

Maga az amerikai elnök írt erről a Twitteren azt követően, hogy a Fehér Ház igyekezett cáfolni az ezzel kapcsolatos lapértesülést.

2017. május 17. 09:41

Még a The Washington Post írta meg hétfőn, hogy Donald Trump titkos információkat osztott meg Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel és Szergej Kiszljak orosz nagykövettel, amikor a múlt héten találkozott velük a Fehér Házban. Ezt az értesülést aztán próbálták cáfolni a Fehér Ház részéről, illetve az oroszok is tagadták a történteket. Aztán jött Trump, aki a Twitterre kiírta, hogy igenis osztott meg infókat az oroszokkal, hangsúlyozva, hogy joga van ehhez. 

Elnökként meg akartam osztani Oroszországgal (egy nyíltan ütemezett fehérházi találkozón) – amihez egyébként teljes jogom van – a terrorizmussal és a repülésbiztonsággal kapcsolatos adatokat. Humanitárius okokból, és mert szeretném, hogy Oroszország nagyban fokozza a harcot az ISIS és a terrorizmus ellen.

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2017. május 17. 12:51
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSSSSSS?!
Szívemből magyar
2017. május 17. 12:49
Miért volna ez "titkos"? A mandiner is folyamatosan uszít az oroszok és Trump ellen.
cutcopy
2017. május 17. 11:07
Furcsa amikor egy négyszemközti beszélgetés kiszivárog.. )
Bástyaelvtárs
2017. május 17. 10:17
ez a pali nem fogja végigvinni a ciklusát. Az ilyeneket amerikában meg szokták buktatni. Még mielőtt az agyhalott fideszbirkák elkezdenének libsizni, csak jelzem, h jellemzően a saját pártja közösen a demokratákkal veszi elő. Ott nincs vonalas párthűség az ország ellenében, a demokratikus elvek és az ország érdeke az első.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!