Robbanás történt Damaszkusz repülőterénél

2017. április 27. 10:15

Valószínűleg Izrael mért légicsapást a Hezbollah libanoni síita radikális szervezet repülőtér melletti fegyverraktárára csütörtök reggel. Az első információk szerint a detonációnak nincsenek áldozatai.

2017. április 27. 10:15

Nagy robbanás történt Damaszkusz nemzetközi repülőterénél csütörtök reggel. A detonáció után tűz ütött ki. Feltehetőleg Izrael mért légicsapást a Hezbollah libanoni síita radikális szervezet repülőtér közelében lévő fegyverraktárára.

Emberi Jogok Szíriai Megfigyelőközpontjának (OSDH) igazgatója, Rami Abdel Rahman azt közölte: a robbanást hallani lehetett szerte a fővárosban.

Úgy tudni, a robbanásnak nincsenek áldozatai, a detonáció csak anyagi károkat okozott.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. április 27. 14:27
Biztosan valami béke-akció volt. Ki tudja már itt, a nagy forgatagban, kinek milyen fontos a béke, csak az látszik, hogy fokozódik a szándék.
Földes "Thomas" Tamás
2017. április 27. 11:28
"Feltehetőleg Izrael mért légicsapást a Hezbollah libanoni síita radikális szervezet repülőtér közelében lévő fegyverraktárára." Szomorú nap az orientalistáról és kurucról tájékozódó "kicsit sem antiszemita, csak anticionista" embertömegnek, hiszen számukra a Hamász mellett ők a legnagyobb hősök. No de nem baj, Irán majd küld nekik utánpótlást fegyverből, és akkor majd megmutatják ezeknek a mocskos cionbolsilipsiknek!
evvan
2017. április 27. 10:52
Nincsenek áldozatok, ezek szerint humánus bombázás történt! Juhhé...:(((
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!