Londoni terrortámadás: Orbán együttérzését fejezte ki

2017. március 23. 08:11

A kormányfő minden magyar nevében részvétét fejezte ki a szerdai londoni terrortámadás áldozatai hozzátartozóinak.

2017. március 23. 08:11

Együttérzését fejezte ki Orbán Viktor miniszterelnök a szerdai londoni terrorcselekmény áldozatai hozzátartozóinak abban a levélben, amelyet Theresa May brit kormányfőnek küldött – közölte az MTI-vel csütörtök reggel Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. A levélben a kormányfő azt írta, hogy lesújtva értesült a London központjában történt kegyetlen terrorista támadásról. 

„Ez a szörnyű esemény sem tudja kisebbíteni elszántságunkat arra, hogy szembeszálljunk a terrorral és az erőszakkal” – hangsúlyozta Orbán Viktor, biztosítva a brit miniszterelnököt, hogy Magyarország ezután is szilárd szövetségese lesz az Egyesült Királyságnak a nemzetközi terrorizmus elleni küzdelemben. A kormányfő minden magyar nevében részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak. „Imáinkba foglaljuk Nagy-Britannia népét és együttérzünk vele ezekben a nehéz pillanatokban” – írta a magyar kormányfő Theresa Maynek.

(MTI)

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2017. március 23. 19:36
Az Európai Uniót az olyan képmutató és hazug brüsszeli bürokratáktól kell megvédeni, mint az Európai Bizottság alelnöke.
Szopják egymást a buzi-club tagjaii
2017. március 23. 13:58
Hile! Long days and pleasant nights, Bro.
Sulammit
2017. március 23. 13:41
Nem figyelted meg hogy mire írtam . Imádkozunk és nem 'imátkozunk".
Sulammit
2017. március 23. 12:26
Így ír és érez, egy keresztény miniszterelnök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!