Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Az ET parlamenti közgyűlésének elnökével tárgyalt Orbán

2017. március 29. 11:39

Pedro Agramuntt és Orbán Viktor egyeztetésén a migrációról, határvédelemről és Európa jövőjéről is szó esett.

2017. március 29. 11:39

A migrációs válságról, az európai határvédelemmel kapcsolatos jogi vitákról is tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Pedro Agramunttal, az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének elnökével Máltán, az Európai Néppárt kongresszusa előtt – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője szerdán az MTI-t.

A megbeszélésen Orbán Viktor egyértelművé tette, hogy a határőrizeti szigorítások a magyar és az európai polgárok védelmét szolgálják; egyes külföldi hátterű nem kormányzati szervezetek anyagilag és politikailag is visszaélnek helyzetükkel, és ez különböző jogi vitákhoz vezet, de a magyar kormány elkötelezett Magyarország és Európa határainak megvédése mellett. Orbán Viktor és Pedro Agramunt tárgyalásán szó esett az Európa jövőjével kapcsolatos elképzelésekről is – tette hozzá Havasi Bertalan.

(MTI)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mzperixx
2017. március 29. 21:54
"láttuk-hallottuk-olvastuk Kölnt , Orlyt , Párizst , Malmőt , Frankfurtot stb" Azok a jelenségek, amik elérik a sajtó ingerküszöbét elég lényegtelenek ahhoz képest, amit az ember kikövetkeztethet abból, ha elmegy egy német kórház szülészeti osztályára vagy egy német óvodába/iskolába. Elég gyorsan rá lehet jönni arra, hogy az őshonos lakosság néhány évtizeden belül kissebbségbe kerül. Nem kizárt, hogy jól sül el a dolog, de erre azért nagy összegben nem fogadnék. Viszont az is reális jövőkép, hogy a németeknek az lesz a sorsuk saját hazájukban, mint a szerbeknek Koszovóban.
cutcopy
2017. március 29. 12:52
Mert Orbánnal senki nem áll szóba..
Nannyó
2017. március 29. 12:17
Ez a szervezet mire jó?
péterx
2017. március 29. 11:54
Jó sokszor , minden lehetséges fórumon el kell mondani az ésszerű álláspontot , mert sokaknak a két éve tartó borzalmas migrációs-tapasztalat még mindig kevés volt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!