Felfüggesztette az USA a tárgyalásokat az oroszokkal

2016. október 04. 11:09

Washington hétfőn felfüggesztette a tárgyalásokat Moszkvával a szíriai tűzszünetről. Az amerikai külügyminisztérium szóvivője a tárgyalások felfüggesztését Moszkva humanitárius jogsértéseivel indokolta.

2016. október 04. 11:09

Az USA elsődlegesen a kiújult harcok civil áldozatai és az országban uralkodó humanitárius katasztrófa miatt ítéli el Oroszországot és az Aszad-rezsimet, számol be a Euronews. 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2016. október 04. 14:34
Eddig két világégésben játszott központi szerepet a félreértett, félremagyarázott cionizmus, egészen pontosan, az aránytalanná duzzasztott ultracionizmus. Szíria esetében Hillary e-maeljőből kiderül: az Obama-kormány szándékosan provokálta ki a szíriai háborút: így segítve Izraelnek. A harmadik világégést is ennek a hatásnak köszönheti a Föld? És akkor ők játsszák a "megszakítással" a sértődöttet... Ezekre már nehéz jelzőt is találni...
kukagyerek
2016. október 04. 13:18
"Felfüggesztette az USA a tárgyalásokat az oroszokkal" ----------------- Hú de kibaszott vele! Egyébként, ha az oroszok nem csinálnak rendet Szíriában, akkor senki.
SwordFish
2016. október 04. 12:28
A világ felfüggesztette kapcsolatait a rablókapitalista USA-val.
VESZ ÉSZ
2016. október 04. 12:26
Mi itt Európában,csak reménykedni tudunk,hogy az USA annyira töketlen,hogy nem tud kirobbantani egy világháborút.Most is pontosan úgy viselkedik mint egy durcás kisfiú,aki felgyújtotta az erdőt és még ő van felháborodva mert szóltak neki ne csinálja,no meg azért is miért nem adnak neki elég gyufát és miért van kitiltva az erdőkből. Saját bűneiket másra kenni olyan gyerekes dolog, de ha sokszor mondják,még saját maguk is elhiszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!