Nevetett az aleppói kórházak lebombázásán a szír nagykövet

2016. szeptember 29. 11:13

Bashar Al Jaafari, Szíria ENSZ-nagykövete csak gúnyos nevetéssel válaszolt egy újságíró kérdésére, miszerint ők bombáztak-e le két aleppói kórházat.

2016. szeptember 29. 11:13

Nagykövet, önök bombázták le a két kórházat Aleppóban?” – hallatszik a kérdés az Al Jazeera által tweetelt videón. Al Jaafari nem áll meg, csupán egy nevetésre méltatja a kérdést.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szofi2
2016. szeptember 29. 19:00
Még szép, hogy nevetett, mert ő is tudja és az is aki most ajvékol, hogy mi az igazság. Az a nagy kiabálás oka, hogy a korház, meg a civilek és a szegény gyerekek... mind mind a szeretett, pátyolgatott, atlantisták által felfegyverzett terroristák. Már lassan mindenkinek a fejébe világosság gyúl, néha még egy-két interjú is átcsúszik a rostán: “Az amerikaiak velünk vannak” – rendkívüli interjú egy terrorvezérrel Aleppóból http://lovasistvan.hu/2016/09/27/az-amerikaiak-velunk-vannak-rendkivuli-interju-egy-terrorvezerrel-aleppobol/
kukagyerek
2016. szeptember 29. 14:59
Az újságíró manipulatív kérdésén nevetett, nem pedig a kórházak pusztulásán. Nagy különbség! A Mandi meg, rutinosan ad hasonló manipulatív címeket.
Mich
2016. szeptember 29. 14:31
Most már egy Al Jazeera tweet is hiteles világhír...?
polnemkor
2016. szeptember 29. 13:06
Szomorúan konstatálom hogy bizony van néhány ocsmány figura a szerkesztőségben. Olyan jó lenne ha névvel merné vállalni a mandiner aktuális címadója egy ilyen mocskos szemét módon csúsztató címadást. Persze ez nem fog megtörténni, csak névtelensége mögé bújva kívánja megtenni. :( "Nevetett az aleppói kórházak lebombázásán a szír nagykövet" Valójában: "gúnyos nevetéssel válaszolt egy [mocskos és aljas, Amerika háborúját és McCain terroristáit támogató propagandista]"újságíró" kérdésére A főszerkesztőnek ez tetszik így?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!