Lengyelország
ÉLŐ
Hollandia

Kijárási tilalom Charlotte-ban

2016. szeptember 23. 14:56

Az észak-karolinai Charlotte városban napok óta tartanak a zavargások, péntek hajnalra kijárási tilalmat rendeltek el – derül ki a Euronews videójából.

2016. szeptember 23. 14:56

Békésebben zajlott az éjszaka a korábbi napokhoz képest. A tüntetéseket az váltotta ki, hogy a rendőrök intézkedés közben lelőttek egy fekete férfit.

Csütörtökön egy tüntető belehalt a rendőrökkel való összecsapás során szerzett sérüléseibe. Egy alkalommal vetettek be könnygázt a hatóságok, amikor a demonstrálók el akartak foglalni egy autópályát.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sersem4
2016. szeptember 23. 17:42
Euronews... Azt elfelejtette hozzátenni, hogy a meghalt tüntetőt a csőcselék ölte meg...ehelyett azt hazudta, hogy a "rendőrökkel történő összecsapás során... Van az éremnek mégsötéteb fele is, hazug kutyák! https://www.youtube.com/watch?v=R7yYARGFKbM&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DR7yYARGFKbM&has_verified=1 Vagy ez jobb, az "Ártatlan Jouzsikákrul"? https://www.youtube.com/watch?v=R7yYARGFKbM&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DR7yYARGFKbM&has_verified=1 Ma már senki nem hisz a propaganad a dóknak. Ez már a 21. század!
Lotti
2016. szeptember 23. 17:42
A négereknél van egy, a mély gyásszal összefüggő rítus. Bánatuk kifejezéseként üzleteket fosztogatnak. Multikulti.
Sipi2
2016. szeptember 23. 16:54
Na úgy látszik egész Charlotte-ból no-go zóna lett...
u.cserkész
2016. szeptember 23. 16:05
Talán szólni kellene a világ leges-leges-, legdemokratikusabb állama vezetőinek, hogy mégsem járja az a gyakorlat, amikor szinte hetente agyonlőnek az állam alkalmazottai egy afroamerikai állampolgárt. Mert, ugye, ha ez Magyarországon történik, ahol dühöng a rasszizmus, az antiszemitizmus, és hiányoznak a fékek és ellensúlyok, aztatat még megértem. Gondolom Obama, amikor beszólt a Fülöp-szigeti elnöknek, talán nem gondolt arra, hogy söpörjön mindenki a saját háza táján. Hát, vissza is szóltak, mert nem mindenhol tűrik el a pofátlanságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!