Iránnal és azeriekkel tárgyal Putyin

2016. augusztus 09. 10:05

Vlagyimir Putyin orosz elnök Bakuban találkozott iráni és azerbajdzsáni vezetőkkel.

2016. augusztus 09. 10:05

Bakuba érkezett hétfőn Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy azerbajdzsáni kollégájával, Ilham Aliyevvel találkozzon. Az orosz államfő az azeri és az örmény fél számára is elfogadható kompromisszumot sürgetett a vitatott hovatartozású Hegyi-Karabah ügyében.

Az orosz elnök Haszan Róháni iráni államfővel is kétoldalú megbeszélést folytatott hétfőn az azeri fővárosban – közölte az Euronews.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Energetikus
2016. augusztus 09. 14:54
megértette, hogy tárgyalni jobb, mint virtuskodni ... - a tárgyalások eredményeket is hozhatnak ...
3M..
2016. augusztus 09. 10:12
Ha a nagyok egyszer találkoznak... Szebb Jövőt!
matykox
2016. augusztus 09. 10:12
Nagyban megy a játék - ha kialakol egy Entente Cordial a rusz-perzs-török vonalon, akkor usánka stratégái kezdhetik szarul érezni magukat. Plána, ha Kína és India is beszáll, és hozzák a BRICS-működést is... akkor igen érdekes szövetségek jönnek létre egy ideig. Ja, és perzse a csicskás Ajrópa ezekből kimarad - íme egy újabb + oldal a BREXIT-nek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!