Migránsok verekedtek össze a fóti gyermekotthonban

2016. július 01. 21:05

Összeverekedett mintegy húsz, magát afgánnak, illetve pakisztáninak valló migráns a fóti gyermekotthonban, mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1-en.

2016. július 01. 21:05

A rendőrök kiérkezésére a verekedést abbahagyták. Három migráns kórházi ellátásra szorult, nyolc napon belül gyógyuló fejsérülést szenvedtek. Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója azt mondta: jelenleg az országban mintegy 7 ezer migráns tartózkodik, akiknek ügyei különböző szakaszban vannak. A fóti gyermekotthonban egyedülálló fiatalokat helyeznek el. Nyílt befogadó állomásokon - mint ami pénteken Kiskunhalason is nyílt - betegek, öregek, illetve nagycsaládosok vannak.

Azok, akik valamilyen bűncselekményt vagy szabálysértést követtek el zárt táborokban vagy idegenrendészeti őrizetben várják ügyeik végső elbírálását.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. július 16. 14:08
A fóti gyermekotthonban - azok a pirézek akik 17 évesnek kiskorúnak hazudják magukat hogy ittmaradhassanak eltartásra.
3M..
2016. július 10. 19:49
Kiskunhalas elesett. Már a második mingráns simogatót nyitja ott a Fidesz. Körmend felkészül. Szebb Jövőt!
Lotti
2016. július 03. 09:24
Ezúttal a rendőrség elkapkodta. Hagyhatták volna, hogy a migráncsok még egy kicsit egymást simogassák. Aztán jöhet a mentő.
Harangláb
2016. július 03. 09:24
Szakmai vita volt az agysebészek és az informatikusok között...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!