Kifütyülték a francia kormányfőt a nizzai megemlékezésen

2016. július 18. 17:27

Hangos füttyszóval és „Gyilkos!” kiáltásokkal fogadták Manuel Valls francia kormányfőt, aki a helyszínen emlékezett meg a nizzai merénylet áldozatairól.

2016. július 18. 17:27

Gyilkos!” – kiabálta a tömeg a nizzai terrortámadás áldozatainak megemlékezésére érkező Manuel Valls francia miniszterelnöknek. Kifütyülték és lemondásra biztatták az áldozatok előtt tisztelgő kormányfőt. Megváltozott viszont hangulat, amikor megérkeztek a megemlékezésre a mentésben segédkező tűzoltók: a jelenlévők hangos tapssal fejezték ki elismerésüket.

Országszerte egyperces néma csenddel emlékeztek a nizzai merényletben elhunyt 84 áldozatra hétfőn. François Hollande államfő a Belügyminisztérium épületénél vett részt egy megemlékezésen Bernard Cazeneuve belügyminiszterrel.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2016. július 19. 00:09
Úgy látszik majd minden napra jutni fog egy tragédia, amit a muszlimok okoznak.
thymian
2016. július 19. 00:04
Ma este Würzburg közelében egy vonaton 3 utast súlyosan megsebesített késsel és baltával egy 17 éves afgán. Lelőtték. Éljen a színes Európa. :(
cutcopy
2016. július 18. 20:01
Faymann is így kezdte a lemondáshoz vezető útját hogy kifütyülték..
lutra
2016. július 18. 19:53
A franciákkal vigyázni kell, mert a forradalmuk után a diktatúrájuk idején tízezrével gyilkolták egymást, nem bevándorlókat, hanem tősgyökeres franciákat. Ha egyszer feleszmélnek, amíg még többségben vannak, kisöpörhetik a hazájukból a betolakodókat. Persze lehet, hogy a bilibe lóg a kezem...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!