Így juthatunk tovább a foci Eb-n

2016. június 20. 11:00

Egy percben magyarázza el az UEFA, hogyan juthatnak a csapatok a foci Eb nyolcaddöntőjébe.

2016. június 20. 11:00

AZ UEFA egy percben foglalja össze, hogyan juthatnak a csapatok a legjobb tizenhat közé a foci Eb-n. 

A csoportok első két helyezettje, valamint a hat csoport négy legjobb harmadik helyezettje kerül a nyolcaddöntőbe. Ha a csoporton belüli helyezéseknél pontazonosság lép fel, először az egymás ellen elért eredmény, majd a gólarány, végül pedig a rúgott gólok száma dönt.

A legjobb harmadikok sorrendjét először az elért pontszám, aztán a gólkülönbség, a rúgott gólok száma, majd a fair play statisztika határozza meg.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kotormány
2016. június 22. 20:27
Kocsmai beszélgetésen hallottam: "Szép ez a teljesítmény a magyar csapattól, csak az nem szép hogy ebből megint az a szarházi Orbán fog profitálni!"
Dénia
2016. június 21. 06:57
Most akkor tényleg azt mondjátok, hogy az az érdekünk, hogy veszítsük el a portugál meccset? Micsoda hülyeség! Világosítsatok már fel, mert nem értem. Mi alapján kerülnek össze az ellenfelek a nyolcaddöntőben?
Akitlosz
2016. június 20. 16:39
Egyszer a gólarány számít máskor meg a gólkülönbség? Ennek mi értelme van?
Zokni
2016. június 20. 15:56
Azt nem értem, hogy a továbbjutó harmadikok mi szerint kapják meg az egyik, illetve a másik ellenfelet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!