Terrortámadás lehet az egyiptomi repülőgép lezuhanásának oka

2016. május 20. 09:11

Terrortámadásra gyanakodnak az EgyptAir légitársaság csütörtökre virradó éjjel, a Földközi-tenger fölött eltűnt gépével kapcsolatban –írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung.

2016. május 20. 09:11

Sherif Fathy, az egyiptomi légiközlekedési miniszter szerint ilyen esetekben nagyobb a valószínűsége egy terrortámadásnak, mint egy technikai hibának – írja a Frankfurter Allgemeine Zeitung.

A csütörtökre virradó éjjel eltűnt gép pilótája nem adott le vészhívást, ami hirtelen lejátszódó eseményekre utal. A pilótával való utolsó kommunikáció néhány perccel a gép eltűnése előtt folyt le, amikor is a pilóta nem említett semmilyen problémát – közölte a görög légiforgalom-irányítás.

Az utolsó kapcsolatfelvételt követően a gép 90 fokkal balra kanyarodott, röviddel utána 360 fokos fordulatot tett jobbra, majd kilométereket zuhant, mielőtt eltűnt a radarernyőről, pedig a Airbus A320 gépek megbízhatónak számítanak. 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2016. május 20. 12:42
Addig fel nem szállok egy repülőre sem, amíg Európában bevándorlók töltik fel az étkészletet, a csomagokat ők rendezik. A bolond tőkés azt hiszi, hogy a munkaerőn spórol, miközben az ilyen esetek elveszik az emberek kedvét az utazástól. Benne vagyunk a trutyiban nyakig, bele kell törődni, hogy Európa nem Európa többé.
Békanász a hasadon
2016. május 20. 11:56
Nem érdekes. A lényeg, hogy házasodhassanak a buzik.
Sörgyári megálló
2016. május 20. 10:10
Sajnos megint ártatlanok vérével írják, hogy a nagy- és középhatalmi arrogancia sehova sem vezet.
na még ez is
2016. május 20. 10:10
Ritka hülye terrorista amúgy az ilyen, aki úgy hajt végre merényletet, hogy biztosan nem lehet tudni hogy az az volt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!